ΝΟΔΕ Κυκλάδων: Το παραλήρημα και τα ψέματα του κ. Τσίπρα τελειώνουν στις 26 Μαΐου

Δημοσίευση: 15.05.2019, 21:40
Τελευταία Ενημέρωση: 15.05.2019, 21:44

Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών και ο κ. Τσίπρας καταλαβαίνει, πλέον, ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του "μετρούν μέρες" τόσο επικρατεί και μεγαλώνει ο εκνευρισμός και το ψέμα, αναφέρει η ΝΟΔΕ Κυκλάδων της ΝΔ...
Bookmark and Share

"Το ένα ψέμα είναι πια μεγαλύτερο από το άλλο και όλα είναι στον αέρα. Εάν υπήρχε "βραβείο ψεύδους" είναι βέβαιο ότι θα το κέρδιζε με διαφορά. Θα ήταν μακράν πρώτος. Δεν παίζεται!!!", προσθέτει η ΝΟΔΕ Κυκλάδων και συνεχίζει: 

"Τελευταία η βελόνα έχει κολήσει στο όνομα Μητσοτάκης. Δεν έχει να πει και να προτείνει τίποτα ο κ. Τσίπρας  στους πολίτες.

Σε κάθε του παρουσία προσπαθεί με την παραπληρηφόρηση , την διαστρέβλωση  και το ψέμα να αποδομήσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Ο διχαστικός του λόγος , ο "Πολακισμός" και η παροχολογία ειναι το τελευταίο χαρτί του κ. Τσίπρα.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τους πολίτες ξεχνώντας , ηθελημένα βέβαια , πως ο ίδιος είναι πρωθυπουργός τέσσερα χρόνια.  Παίζει την τελευταία του "ζαριά".

Απεναντί του  όμως έχει την πλειοψηφία των πολιτών. ΄Εχει, επίσης, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα πρόγραμμα ξεκάθαρο και δίκαιο για όλους τους πολίτες . Ένα πρόγραμμα ελπιδοφόρο για την Πατρίδα μας και ένα πρόγραμμα που όσο και αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας δεν αντιγράφεται.!! 

Το στοίχιμα για τη Ν.Δ. είναι η επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα όλων των πολιτών και όχι , φυσικά , των κρυφών "σκαφάτων "διακοπών του κ. Τσίπρα και των υπουργών του. 

Οι Ευρωεκλογές , όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωσε στη Βουλή  ,  θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση και όχι απλά μια δημοσκόπηση. Εάν τις κερδίσει , λοιπόν , θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Εάν , όμως , τις χάσει - και θα τις χάσει - θα είναι ψήφος δυσπιστίας. Και τότε πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές. Εθνικές εκλογές που θα φέρουν στη χώρα μας τη μεγάλη πολιτική αλλαγή , ένα νέο ξεκίνημα και την κανονικότητα.!!

Το παραλήρημα και τα ψέματα του κ. Τσίπρα τελειώνουν στις 26 Μαϊου.

Την απάντηση θα τη δώσει , όπως το κάνει σε κάθε επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη  , ο Λαός. 

Στις 26 Μαϊου ψηφίζουμε για την Ευρώπη. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα.!!  
ΩΣ ΕΔΩ!!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!!!"

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 109


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.