Μήνυμα της υποψήφιας δημάρχου Τήνου, Μαρούλας Αλβέρτη - Κουσουνάδη

Δημοσίευση: 15.05.2019, 19:55
Τελευταία Ενημέρωση: 15.05.2019, 20:03

Τώρα, μετά το πέρας των πέντε χρόνων παρουσίας του Κοινού Τηνίων στο δημοτικό συμβούλιο και τις επιτροπές του Δήμου, έχοντας αποκτήσει γνώση και εμπειρία, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της δημοτικής αρχής, αναφέρει σε μήνυμά της η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, επικεφαλής του συνδυασμού "Κοινό Τηνίων, Μαρούλα Αλβέρτη - Κουσουνάδη, ζητώντας παράλληλα την ψήφο των δημοτών του νησιού ώστε, όπως επισημαίνει, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ”Κοινό Τηνίων” να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα που συνδιαμόρφωσε μαζί τους...
Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου Μαρούλα Αλβέρτη - Κουσουνάδη (πηγή: koinotinion.gr)
Bookmark and Share

Αναλυτικά, η επικεφαλής του συνδυασμού "Κοινό Τηνίων, Μαρούλα Αλβέρτη - Κουσουνάδη, αναφέρει:

"Στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου του 2019 συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Κοινό Τηνίων” ως υποψήφια δήμαρχος.

 
Τώρα, μετά το πέρας των πέντε χρόνων παρουσίας του Κοινού Τηνίων στο δημοτικό συμβούλιο και τις επιτροπές του Δήμου, έχοντας αποκτήσει γνώση και εμπειρία, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της δημοτικής αρχής.
 
Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε, να εξελίξουμε την δράση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ”Κοινό Τηνίων” και να διοικήσουμε το Δήμο με διαφορετική νοοτροπία, με διαφάνεια και συμμετοχή.
 
Όπως αρχίσαμε το έργο μας πριν πέντε χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε δίνοντας προτεραιότητα στα πολύ βασικά προβλήματα του νησιού μας (σκουπίδια, νερό, αποχετεύσεις, λιμάνι, Π.Ι.Ι.Ε.Τ., ανεμογεννήτριες κ.λ.π.) αλλά θα αντιμετωπίσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.
 
¶λλωστε στην μέχρι τώρα πορεία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στις διεκδικήσεις των συμπολιτών μας, ήμασταν πάντοτε πρωτοστάτες και αγωνιστές. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και πάλι, γιατί δε δεσμευόμαστε από κανέναν και δε λογοδοτούμε σε κανέναν, παρά μόνο στους εαυτούς μας και στους συμπολίτες μας.
 
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ”Κοινό Τηνίων” ζητά την ψήφο σας για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα που συνδιαμόρφωσε μαζί σας."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.