Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Πάρου με νέα οχήματα

Δημοσίευση: 13.05.2019, 16:51
Τελευταία Ενημέρωση: 13.05.2019, 16:53

Με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, τόσο στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, όσο και στην εκτέλεση εργασιών που αφορούν τη φροντίδα του περιβάλλοντος αλλά και για να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλεια των εργαζομένων, ο Δήμος Πάρου, συνεχίζει την ανανέωση και συμπλήρωση του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων του, με την προμήθεια πέντε (5) οχημάτων για το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου...
Ο δήμαρχος Πάρου και ένα από τα δυο οχήματα που παρελήφθησαν το Νοέμβριο του 2018
Bookmark and Share

Τα οχήματα, ένα απορριμματοφόρο τύπου μύλου 16 m3, ένα απορριμματοφόρο τύπου πρέσας 12 m3, ένα φορτηγό ανοικτού τύπου 3,5 τόνων, ένα φορτηγό ανοικτού τύπου 7,5 τόνων με γερανό και αρπάγη και ένα φορτηγό ανοικτού τύπου 2,5 m3 για συλλογή απορριμμάτων από το εσωτερικό των οικισμών, είναι έτοιμα και θα παραδοθούν επισήμως στο Δήμο Πάρου στις 8 Ιουνίου, εν αναμονή της Πιστοποίησης από την  TUV με  Πιστοποιητικό Μεμονωμένης Έγκρισης τύπου. 

Να σημειωθεί, ότι μέσα στο 2019, θα ολοκληρωθεί η προμήθεια επτά (7) ακόμα οχημάτων και μηχανημάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Πάρου, τα οποία περιλαμβάνουν:

α) για την υπηρεσία καθαριότητας, ένα φορτηγό με τράκτορα, ένα κλειστού τύπου press container 10 m3, ένα ανοικτού τύπου press container και δύο απορριμματοφόρα,

β) ένα φορτηγό όχημα για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Πρασίνου και γ) ένα επιβατικό όχημα για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Ενώ, μόλις τον περασμένο Νοέμβριο ο Δήμος Πάρου παρέλαβε δύο νέα οχήματα για το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους Ηλεκτρολόγους.

Όπως τόνισε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος: «Βασική μας προτεραιότητα είναι να διατηρήσουμε το νησί μας καθαρό αλλά και να διασφαλίσουμε συνθήκες ασφαλούς εργασίας για το προσωπικό. Ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες του Τμήματος Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος, συνεχίζουμε τη προμήθεια σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού. Με την παράδοση των νέων οχημάτων και με την πρόσληψη του μόνιμου και εποχιακού προσωπικού που αναμένεται στον τομέα της καθαριότητας το επόμενο διάστημα, η καλοκαιρινή περίοδος θα κυλήσει εύρυθμα και θα αντιμετωπιστούν  τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει σήμερα». 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.