Ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Βασίλης Βρούτσης καλεί τους υπόλοιπους επικεφαλής σε δημόσια συζήτηση

Δημοσίευση: 11.05.2019, 19:33
Τελευταία Ενημέρωση: 11.05.2019, 20:25

Πριν φθάσουν οι δημότες στην κάλπη πρέπει να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις σχετικές θέσεις κάθε συνδυασμού, αναφέρει ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας" για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο κάλεσμα που απευθύνει στους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών, δεδομένου, όπως σημειώνει, ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν έχουν μέχρι σήμερα κοινοποιήσει τις προγραμματικές τους θέσεις, σε αντίθεση με τη δημοτική παράταξη "Δύναμη Δημιουργίας" που "από τις αρχές Απριλίου, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών έχει δώσει στη δημοσιότητα για την ενημέρωση των δημοτών το Σχέδιο Δράσης της, το οποίο μπορεί ο συμπολίτης να μελετήσει μέσα από την ιστοσελίδα της παράταξης https://dinamidimiourgias.com/"...
Bookmark and Share

Αναλυτικά, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Βασίλης Βρούτσης, στο "κάλεσμα σε δημόσια συζήτηση" που απευθύνει, αναφέρει:

"Ήδη από τις αρχές Απριλίου, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών έχουμε δώσει στη δημοσιότητα για την ενημέρωση των συνδημοτών μας το Σχέδιο Δράσης της «Δύναμης Δημιουργίας», το οποίο μπορεί ο συμπολίτης να μελετήσει μέσα από την ιστοσελίδα της παράταξης https://dinamidimiourgias.com/.

Σε δύο εβδομάδες οι συμπολίτες μας θα κληθούν να εκλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή για την επόμενη τετραετία.

Πριν φθάσουν οι δημότες στην κάλπη πρέπει να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις σχετικές θέσεις κάθε συνδυασμού.

Δεδομένου μάλιστα ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν έχουν μέχρι σήμερα κοινοποιήσει τις προγραμματικές τους θέσεις (δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσον είναι διατεθειμένοι να το κάνουν), τον στόχο αυτό θα εξυπηρετούσε σημαντικά μια δημόσια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, που θα έδινε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας, αλλά και στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις, για τα θέματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. 

Καλώ λοιπόν τους υπόλοιπους επικεφαλής να αποδεχθούν την πρότασή μου και να συναποφασίσουμε τον τόπο, τον χρόνο και συντονιστή της συζήτησης αυτής."  

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Pedinosaxotis έγραψε: 14/05/2019
Ρε φίλε 12 τα παραλές. Καταρχήν ακόμη να μας πεις τον αρ. κυκλοφορίας. Να δούμε που σε ενοχλούν τα διπλωπαρκαρίσματα. Ακόμη να μας πεις που σε καίει ο προϋπολογισμός του Δήμου. Μήπως έχουμε οικονομικά συμφέροντα...; Ακόμη να μας πείσεις για τις ανησυχίες σου για τη Νάξο. Γιατί Νάξο δεν είναι μόνο η Χώρα, ο Αγ. Προκόπιος και η Αγία Άννα. Έχει και τον Απόλλωνα πχ. Που βρίσκεται; Όταν ανοίξεις τον Χάρτη της Νάξου είναι στο Β.Α. μέρος του νησιού. Εκεί όπου οι άνθρωποι σέβονται και εκτιμούν το νερό και δεν ποτίζουν άσκοπα γλάστρες και δεν πλένουν αυτοκίνητα. Αλλά επαναλαμβάνω ότι φταίει η δική μας ανομία. Σε όλα. Θέμε και θες φυσικά το αμάξι μέσα στο σπίτι. Αν είναι δυνατό να το κάνουμε και υπνοδωμάτιο. Αλλά θα πρεπε οι αρχές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Να μου πεις μετά θα φταιγε ο Δήμαρχος. κ. 12. Το τελευταίο. Διορθωθείτε εσείς και να δείτε ότι όλοι γύρω σας ανεξαρτήτως που ψηφίζουν θα σας ακολουθήσουν.

Ο αναγνώστης: papadopoulos έγραψε: 13/05/2019
Με λίγα λόγια φίλε 12 το marketing για την δημιουργία του BRAND NAME "ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ" θέλει δουλεία.

Ο αναγνώστης: papadopoulos έγραψε: 13/05/2019
φίλε 12 θα συμφωνήσω μαζί σου πως το νερό είναι πρόβλημα όπως και το κυκλοφοριακό στην Νάξο και δεν είναι υπερβολή. θέλω όμως να μου πείς εσένα γιατί σε ενδιαφέρει η καταθεση του προυπολογισμού και μάλιστα εγκαίρως. Έχεις άμεσο συμφέρον από αυτό. θα συμφωνήσω όμως ότι η μη έγκαιρη κατάθεση του προυπολογισμού είναι δείγμα λάθούς και μη έγκαιρου προγραμματισμού. Δηλαδή κακοδιοίκησης. Επειδή όμως είμαι οικονομολόγος και γνωρίζω από αυτά θα σού ελεγα πως αν μπεις στην διάυγεια και δείς πόσοι προυπολογσιμοί εγκρίνονται τον μήνα Απρίλιο του επόμενου κάθε φορά έτους ιδιαίτερα σε φορείς της γενικής κυβέρνησης όπως έιναι οι δήμοι, θα καταλάβεις ότι αυτό είναι ένα γενικότερο πρόβλημα. Το να το χρησημοποιείς όχι για να κάνεις αντιπολίτευση αλλα για να φανείς κατά την γνώμη μου είναι στοιχείο θεατρινισμού. εδώ φαινεται το ήθος αν θέλεις του ανδρός, στο να κατανοεί τα προβλήματα και όχι να τα στηλιτεύει με αυτόν τον τρόπο. και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει στηλιτεύει σας δίνω τον ορισμό " εκθέτω κάποιον δημοσίως και τον στιγματίζω αναγράφοντας το όνομα του σε στήλη". Αυτό είναι υπερβολή. Το ίδιο έγινε και για τις κεραίες , την ώρα που οι εξωσυμβατικές αγορές από φορείς της γενικής κυβέρνησης είναι εκατομμύρια ευρώ. θέλω αλλού είδους ανάστημα από τον κύριο Βρούτση για να πειστώ και όχι να συμπεριφέρεται σαν συνέλευση δεκαπενταμελούς. όταν έρθει η ώρα του κυρίου Βρόυτση και είναι τόσο οργανωτικός να είσαι σίγουρος ότι θα του αναγνωρίσω. Μεχρί τότε αδυνατώ να πιστέψω οτιδή

Ο αναγνώστης: 12 έγραψε: 13/05/2019
Διόγκωση της πραγματικότητας από που προκύπτει? Ασχολίαστος ο Pedinosaxotis (θες και παρκινκ?? και εσύ είσαι παράνομος κλπ, όπως επίσης και τα της επιβολής του νόμου που αν κατάλαβα σωστά θέλει τον πολίτη να αστυνομεύει αντί της δημοτικής και μη αστυνομίας). Κύριε papadopoulos ότι ανάφερα είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα και ευθύνη έχει ο δήμος. Στη διοίκηση του οποίου τα προβλήματα αυτά (ΟΛΑ αυτά που ανάφερα) γιγαντώθηκαν. Διαφωνείς? Που και πόσο για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Και στις προσεχείς εκλογές δεν έχουν καν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για να μας προτείνουν τι θα κάνουν διαφορετικά. Αλλά για κάποιο λόγο εσύ παραθέτεις το σχόλιο μου ως "αντιπροσωπευτικό παράδειγμα" υπερβολής. * Είχες νερό το καλοκαίρι ? Και όταν είχες δε σου βρώμαγε εσένα? Το χρώμα του σου φαινόταν φυσιολογικό? * Δεν είναι όλος ο κεντρικός από το συρίγο μέχρι και την παραλία (διπλο)παρκαρισμένα μόνιμα τα αμάξια τουλάχιστον σε μία μεριά? * Υπάρχει έστω ΕΝΑ παρκινκ με τις προδιαγραφές που απαιτούνται? *Κατατέθηκε ποτέ τα τελευταία χρόνια ο προϋπολογισμός εγκαίρως? Περιμένω ακόμη να μου για πιο λόγο είναι θεατρικός ο Βρούτσης. Όπως επίσης γιατί τα παραπάνω είναι υπερβολές.

Ο αναγνώστης: papadopoulos έγραψε: 13/05/2019
Τελος επειδή στο προηγούμενο σχόλιο δεν χωρούσαν οι λέξεις γιατί ασχολούμαστε με σχόλια σε ηλεκτρονικές εφημερίδες με τον κύριο Βρούτση, σας απαντώ πως επειδή σαν άλλοι Λαζόπουλοι είναι το πρόσωπο που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δίνει τροφή για θέαμα. οι εικόνες που δημιουργεί είναι μοναδίκές. Οι τοποθετήσεις του είναι τόσο συχνές και γαργαλιστικές και όταν μάλιστα συναντάς αντιθέσεις που δινουν μια θεατρικότητα επιτηδευμένη τον καθιστούν μια θεατρική φιγούρα. Ενώ είναι σφιχτός στο πρόσωπο εμφανίζεται με προσήνεια και ευθυμία με αποτέλεσμα αυτή η θεατρικότητα να είναι εμφανής και να υπερβαίνει κάποια όρια. Η προσήνεια και η ευθυμία θεωρούνται από την πολιτική θεωρία απαραίτητες ιδιότητες του δημόσιου ανδρα που θέλει να εξασφαλίσει δημοτικότητα. Εν κατά κλειδί, για να απαντήσω στο φίλο Ε η νίκη για τον κ.Βρούτση σε κάθε αποτέλεσμα έιναι η αύξηση της δημοτικότητας του και όχι το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών. Στο παίγνιο λοιπόν που ανέλυσα δημιουργούνται οι προυποθέσεις αλλά το χαλάει γιατί δεν έχει πάρει μαθήματα θεάτρου ή σκηνοθετείται από ερασιτέχνες που ενώ επρεπε να αναδείξουν την ιλαρότητα και την νεανικότητα του τον έχουν μετατρέψει σε κομπάρσο. ευχαριστώ που με ακούσατε.

Ο αναγνώστης: papadopoulos έγραψε: 13/05/2019
Επειδή δεν θέλω να παρεξηγηθώ για κακόβουλη παρενόχληση θα σας εξηγήσω τα παρακάτω, σχετικά με το πάιγνιο δημοτικές εκλόγές και γιατί δεν συμφωνώ με τον φίλο Ε.θα συμφωνούσα με τον φίλο Ε αν αυτό το σχόλιο γίνονταν πρίν πέντε χρόνια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, όπου όλο το Συριζα στήριζε τον κύριο Βρούτση και δεν είχαμε στοιχεία από προηγούμενες αναμετρήσεις. Στο παίγνιο αυτό οι πεκτες είναι τρείς. Ο κύριος Λιανός , Ο κύριος Χατζηανδρέου και ο κύριος Βρόυτσης. Η σειρά είναι τυχάια. Ο κύριος Λιανός υποστηρίζεται θεωρητικά από την Ν.Δ. Ο κύριος Χαντζηανδρέου υποστηρίζεται από Κ.Ι.Ν.Α.Λ και ένα κομματι του Σύριζα. Αυτό προκύπτει όταν έπεσε η πρόταση από τα κεντρικά του Σύριζα, δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα και καταστάσεις, στα πλάισια της στροφής του Συριζα ώς προοδευτικό σοσιαλιστικό κόμμα, δηλαδή ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω είναι η υποψηφιότητα της κόρης του κυρίου Φραγκίσκου Μιχαήλ στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Χαντζηανδρέου. Από την άλλη ο κύριος Βρόυτσης σε μια ορθή πολιτική επιλογή κατά την κρίση μου παρουσιάστηκε ώς "ανεξάρτητος". Ορθή επιλογή για τον ίδιο και για τον Σύριζα. από τον συνδυασμό των παραπάνω ας υποθέσουμε ότι την πρώτη κυριακή έχουμε την ακόλουθη σειρά που είναι και το επικρατέστερο σενάριο. Πρώτο τον κ.Λιανό, Δεύτερο τον κ. Χαντζηανδρέου και τρίτο τον κ.Βρούτση. η σειρά αυτή βολεύει τον κ. Λιανό και τον κ. Βρούτση. Αν η σειρά είναι χ,Λ,Β τότε μόνος κερδισμένος είναι ο Χ. Η Θεατρικότητα και του κ. Β φανει από την θέση πο

Ο αναγνώστης: papadopoulos έγραψε: 13/05/2019
Επειδή φίλε 12 ζητάς ένα παράδειγμα που να δικαιολογεί την πρόταση μου ότι ξεγελά, όχι γιατί παραποιεί την πραγματικότητα αλλα γιατι την διογκώνει παραθέτω το σχόλιο σου. Ποιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα από αυτό δεν υπάρχει. Και κυρίως όταν μιλάς για ανικάνοτητα. Εγώ φανταζομαι ότι αν ήταν ο κύριος Βρόυτσης όχι δεν θα είχαμε νερό αλλα ουτε θάλασσα, από την αφαλάτωση, για να γίνω και εγώ λίγο υπερβολικός. Τέλος για να το διασκεδάσουμε και λίγο γιατί βλεπω ότι δεν έγινα αντιληπτός το σχόλιο μου, στην ομάδα του κυρίου Βρούτση συμμετέχουν και ερασιτέχνες ηθοποιοί. χαιρετίζω το pedinoaxoti για το επίπεδο αντίληψης του και τον ευχαριστώ γιατί θεωρώ πως καταλάβε την υπερβολή. Τέτοιους ανθρώπους θέλει η διοίκήση και "αριστερούς"

Ο αναγνώστης: E έγραψε: 13/05/2019
τελευταια φαίνεται καθαρά η προσπάθεια των φίλων της σημερινής Δημοτικής πλειοψηφίας να επιτεθούν στον Βασίλη Βρούτση. Αυτό αντιλαμβάνεται κανείς απο τα σχόλια σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν μοναδικό στόχο τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Βρούτση και το συνδυασμό του "Δύναμη Δημιουργίας"και αυτό γίνεται πλέον όλο και πιο ξεκάθαρο απο την ημέρα ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων. Αλλιώς τα υπολογίζατε όλοι φίλοι μου και συμπατριώτες και αλλιώς σας βγήκαν ..οταν θα μάθετε τα αποτελέσματα των εκλογών θα δείτε ποια είναι η αλήθεια.

Ο αναγνώστης: Pedinosaxotis έγραψε: 13/05/2019
Ρε φίλε 12 κόψε λίγο. Δώσε τον αρ.κυκλοφορίας του Ι.Χ. σου ή του μηχανακιού σου και να δεις ότι κάθε μέρα θα σαι παράνομα σταθμευμένος. Θέλεις και πάρκινγκ με διαγράμμιση και περίφραξη. Να μην σε κλέψουν; Θα τους εμπόδιζε η περίφραξη...; Αμ τα σκουπίδια; Όταν βρεθώ σε Δημοτικό Συμβούλιο θα τους πως να μην τα πετάνε απ έξω απ τους κάδους και να σέβονται το περιβάλλον. Δλδ ρε φίλε 12 στον κάδο που πας και κάποιος κάνει παρατυπίες δεν ξέρετε ποιος είναι; Του έχετε κάνει συστάσεις ποτέ; έχετε αναφέρει κάτι στις αρχές; Και τελοσπάντων σίγουρα επί έλλειψης νερού έπλενες τ αμάξι σου και πότιζες τις γλάστρες. Συμπέρασμα; Για ό,τι καλό εμείς...για ό,τι κακό ο Δήμος.

Ο αναγνώστης: 12 έγραψε: 13/05/2019
Δεν καταλαβαίνω τι λέει ο χρήστης Παπαδόπουλος. Αναφέρει ότι το κάλεσμα σε δημόσιο διάλογο του Βρούτση προς παρατάξεις που ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα δεν έχουν αναρτήσει είναι θέατρο. Επίσης αναφέρει, χωρίς να αναλύσει για τι εννοεί, ούτε να το αναλύσει με έστω με ένα παράδειγμα, πως ο Βρούτσης ξεγελά και πως είναι θεατρικός. Δεν υπάρχουν σκηνοθέτες κύριε ΠΑΠ. Υπάρχει μία ομάδα, κυρίως ετερόκλητων ατόμων, που είδε το αδιέξοδο στο οποίο έχει φτάσει η Νάξος και προσπαθεί να κερδίσει τους πολίτες για να αναλάβει την διοίκηση. Υπάρχουν πάντως, τα τρομερά προβλήματα που η τωρινή διοίκηση λόγω ανικανότητας, ανευθυνότητας και επιτήδευσης άφησε να γιγαντωθουν: βλεπε ΝΕΡΟ, ότι όλοι οι δρόμοι της χώρας είναι ένα απέραντο ΠΑΡΚΙΝΚ , κανένα σωστό δημοτικό πάρκινκ ισόπεδο - περιφραγμένο - με διαγράμμιση να μην υπάρχει, δρόμοι σε όλοι τη Νάξο ακόμη και στο παραπέντε της τουριστικής σεζον σαν βομβαρδισμενοι, όλα τα χωριά να είναι ξεχασμένα, σκουπίδια παντού, προϋπολογισμός να μην κατατίθεται ποτέ στην ώρα του και άλλα. Η ερώτηση είναι απλή : Ποια ομάδα είναι ικανή να διαχειριστεί τα παραπάνω προβλήματα? Ποιος υποψήφιος δήμαρχος είναι ικανός να διοικήσει το δήμο?

Ο αναγνώστης: PAPADOPOYLOS έγραψε: 12/05/2019
Στο πρόσωπο του κυρίου Βρούτση σας ψηφοφόρος ( και αν θέλει έιναι ένα είδος κρητικής για το τι πρέπει να αλλάξει προκειμένου να τον εμπιστεύτουν και οι ίδιοι οι Συριζαίοι)βλέπω πολλές αντιφάσεις ,δεν θα επιχειρήσω να αναλύσω εδώ, οι οποίες δημιουργούν την αίσθηση του επιτηδευμένου και όχι του πραγματικού. δηλαδή προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα για τον ευατό του ή οποία τουλάχιστον εν μέρει ξεγελά. Ξεγελά όχι γιατι την παραποιεί ή αντιβαίνει ριζικά προς την πραγματικότητα αλλα την διογκώνει. Αυτή η θεατρικότητα στόχο έχει την άσκηση ελέγχου πάνω στα αισθήματα και την σκέψη του εκλογικού σώματος. Μου θυμίζει τους σύριζαίους που για να δείξουν ότι είναι αριστεροί φοράνε το αμπεχονο. Ασφαλώς και γνωρίζει ο κύριος Βρούτσης ότι θα έρθει τρίτος και διεκδικεί μέσα απο τέτοιου τύπου προτάσεις -εκδηλώσεις να μετατρέψει τον διάλογο σε θέάμα. Γνώμη μου είναι να συνεχίζει την αντιπολιτευτική προσπάθεια, χρειάζεται σε μια δημοκρατία, και να αλλάξει σκηνοθέτη αν θέλει κάποια στιγμή να ηγηθεί στον Δήμο της Νάξου. Του το εύχομαι πραγματικά

Ο αναγνώστης: έγραψε: 11/05/2019
Σιγά να μη δεχτούν! Παλαβοί είναι να εκτεθούν πως δεν έχουν κανένα προγραμματισμό πέρα από το να 'φάνε';Και μόνο το γεγονός πως δεν απαντάνε σε καταγγελίες και δεν δημοσιεύουν πρόγραμμα δείχνει τις πρακτικές και τις προθέσεις τους.Βασίζονται στα κόμματα και στα ρουσφέτια.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.