Ν. Φωστιέρης: Η "Ενωση για την Πρόοδο της Αμοργού" και πάλι στις επάλξεις

Δημοσίευση: 10.05.2019, 16:04
Τελευταία Ενημέρωση: 10.05.2019, 18:31

Η "Ένωση για την Πρόοδο της Αμοργού" θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, αναφέρει σε μήνυμά του προς τους πολίτες της Αμοργού, ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Αμοργού, Νίκος Φωστιέρης. Με το σημαντικό έργο που η παράταξη μας έχει επιτελέσει τα 4,5 χρόνια που πέρασαν, που σύντομα θα παρουσιάσομε και με τον νέο ανανεωμένο συνδυασμό μας, τιθέμεθα υπό την κρίση σας, προσθέτει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Νίκος Φωστιέρης...
Ο Νίκος Φωστιέρης
Bookmark and Share

Ολόκληρο το μήνυμα του δημάρχου και υποψηφίου δημάρχου Αμοργού, Νίκου Φωστιέρη:

"Αγαπητές μου συμπατριώτισσες και αγαπητοί μου συμπατριώτες,

 
ήλθε η ώρα της ανάδειξης από εσάς, στις εκλογές της 26ης Μαΐου, της Δημοτικής Αρχής, που θα υπηρετήσει τις υποθέσεις της Αμοργού τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η ‘’ΕΝΩΣΗ για την ΠΡΟΟΔΟ της ΑΜΟΡΓΟΥ’’ θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις. Με το σημαντικό έργο που η παράταξη μας έχει επιτελέσει τα 4,5 χρόνια που πέρασαν, που σύντομα θα παρουσιάσομε και με τον νέο ανανεωμένο συνδυασμό μας, τιθέμεθα υπό την κρίση σας. Αυτό που ζητούμε από εσάς είναι να μας κρίνετε και να μας συγκρίνετε και εφ’ όσον αξίζομε να μας εμπιστευτείτε και πάλι. Δεν υπάρχουν, αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες, περιθώρια για πειραματισμούς γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και ο χρόνος πολύτιμος και οι ευκαιρίες χάνονται.

Αποτελούμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία (17ετή) που έχει επιτελέσει πολλά, πολύ περισσότερα από τις δυνατότητες μας · και αυτό οφείλεται σε 4,5 χρόνια σκληρής δουλειάς που καταβάλαμε ως αιρετοί, αλλά και από τον τρόπο που αξιοποιήσαμε το έμψυχο υλικό του Δήμου, εμπνέοντας και καθοδηγώντας το με το παράδειγμα και τον ανθρωπισμό μας. Και έτσι καταφέραμε να εντάξομε έργα που όταν ολοκληρωθούν, έχουν ήδη αρχίσει μερικά, θα επιλύσουν σε μεγάλο βαθμό πολλά προβλήματα του νησιού μας. Μένουν όμως αρκετά να γίνουν για να ολοκληρωθεί το “ Αμοργιανό μας όνειρο” και το νησί να αποτελέσει σημείον αναφοράς στις Κυκλάδες και όχι μόνο.

Οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις έχουν εκπληρωθεί σε ποσοστό άνω του 80%. Θα σας παρουσιάσομε σύντομα τον απολογισμό της 5ετίας, για του λόγου το αληθές. Επίσης, θα σας παρουσιάσομε το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας που θα στηρίζεται στην πολιτική μας που είναι: «Η ήπια και ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού που οδηγεί στην αειφορία, με ανθρωποκεντρική θεώρηση των λύσεων στα διάφορα προβλήματα, η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, η προστασία της νεολαίας, η διατήρηση και η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η διατήρηση των ηθών και των παραδόσεων μας, η ενημέρωση που θα συμβάλλει στη διαφάνεια, η προστασία του περιβάλλοντος, η κοινωνική συνοχή και η χρήση της τεχνολογίας για περιορισμό της απομόνωσης».

Στη νέα μας αυτή προσπάθεια θα ήταν καλύτερα να είμαστε όλοι μαζί, χωρίς διασπάσεις, αφού ως γνωστόν μερικοί εγκατέλειψαν τις τάξεις μας και τη συλλογική προσπάθεια για τους λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.
Εμείς συνεχίζομε ανανεωμένοι σε μεγάλο βαθμό, με μέτρο, διατηρώντας τα βασικά στελέχη της ομάδας που διαθέτουν την όρεξη για δουλειά και την εμπειρία και τους οποίους θα πλαισιώνουν νέα στελέχη με φρέσκες ιδέες.

Συνεπείς στις αρχές μας και στην πολιτική μας σας καλούμε να ενταχθείτε στις τάξεις μας, ως ψηφοφόροι πλέον, για να αλλάξομε τη ζωή μας και να συνεχίσομε μαζί αυτή την ευγενή προσπάθεια, πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά. Για να ανεβάσομε την Αμοργό ακόμη ψηλότερα."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.