Στην Τήνο η regatta Orange Cup με ρώσικο πλήρωμα (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευση: 03.05.2019, 20:55
Τελευταία Ενημέρωση: 03.05.2019, 21:21

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου για την ανάπτυξη της οικονομίας του νησιού και για την προβολή του στο εξωτερικό και σε συνεργασία με την κ. Julia Cherezova, προσέγγισαν το νησί, την Τετάρτη 1η Μαΐου 2019, μία regatta έντεκα (11) ιστιοπλοϊκών σκαφών με πολυπληθές ρώσικο πλήρωμα 80 ατόμων.
Bookmark and Share

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου είχε αναλάβει τη διευθέτηση της άφιξης των σκαφών, στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα στο Δήμο Τήνου και στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, ώστε να υπάρχουν θέσεις ελλιμενισμού και άτομα για την άμεση εξυπηρέτηση των σκαφών. 


Τη regatta υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Τσιμέκης, η γενική γραμματέας Λουκία Κολλάρου και η ταμίας, Πετρίνα Κολλάρου.Στη γιορτή που ακολούθησε, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Τήνου ο αντιδήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Μίντζας. 


Οι Ρώσοι επισκέπτες τριγύρισαν στα γραφικά σοκάκια της πόλης και το απόγευμα από τις 19:00 έως και τις 21:00 διοργάνωσαν διαγωνισμό μαγειρικής.Το πλήρωμα κάθε σκάφους μαγείρεψε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και παρουσίασαν τα δημιουργήματά τους στον προβλήτα του εσωτερικού λιμένα Τήνου.Οι παρευρισκόμενοι έγιναν δοκιμαστές και ψήφισαν για την καλύτερη συνταγή.Όλες οι συνταγές ήταν κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εύγεστες, αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά να τις μαγειρέψουν εν πλω.


"Γευσιγνώστες" από την Τήνο ήταν ο αντιδήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Μίντζας και ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Τσιμέκης.

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των νικητών, αφού δύο συνταγές ισοψήφησαν. Ο Σύλλογος έδωσε στους νικητές από ένα κύπελλο και αναμνηστικά μετάλλια του TINOS RUNNING EXPERIENCE, εξηγώντας την ιστορία των "ΤΗΝΙΑ 1895". Όλη η γιορτή καλύφθηκε φωτογραφικά και βιντεοσκοπήθηκε από δικούς τους φωτογράφους.

     
Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου ευχαριστεί το Δήμο Τήνου για την παρουσία του και για την παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου για την παραχώρηση του προβλήτα του εσωτερικού λιμένα Τήνου και τη δωρεάν παροχή νερού και ρεύματος καθώς και το Σωματείο Καβοδετών για την εξυπηρέτηση των σκαφών. 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.