Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιάννης Ντουνιαδάκης, στην Ίο

Δημοσίευση: 24.04.2019, 22:34
Τελευταία Ενημέρωση: 24.04.2019, 23:18

Κλιμάκιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" περιόδευσε την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Απριλίου σε χώρους δουλειάς στο νησί της Ίου με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Ντουνιαδάκη, που συνοδευόταν από τους υποψήφιους συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, Ολυμπία Γιαραμαζίδου, Γεώργιο Σταματόπουλο και το Βαγγέλη Σιγάλα περιφερειακό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο.
Ο Γιάννης Ντουνιαδάκης κατά την επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ίου (πηγή φωτο: 902.gr)

Επισκέφθηκαν το Δήμο όπου μίλησαν με εργαζόμενους, επίσης το Αστυνομικό Τμήμα της Ίου, το Κέντρο Υγείας όπου μίλησαν με όλους τους γιατρούς οι οποίοι επισήμαναν τα προβλήματα της στέγασης και των αμοιβών των νοσηλευτών του Κέντρου Υγείας και των υλικών που πολλές φορές είναι από ιδιώτες.
 
Το κλιμάκιο περιόδευσε ακόμα στην αγορά του νησιού, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες οι οποίοι έθεσαν τα οικονομικά προβλήματα με τον ΦΠΑ.

 
Στη συνέχεια έγινε περιοδεία στο Λιμεναρχείο όπου έγινε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με το λιμενάρχη της Ίου και τους υπαλλήλους του Σώματος. 
 
Το απόγευμα της Τρίτης 23 Απριλίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Ντουνιαδάκης, μίλησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ’Ιου παρουσία των Νιωτών όπου μεταξύ άλλων επισήμανε, ότι «είναι ανάγκη να αγωνιστούμε μαζί για δωρεάν δημόσια Υγεία που αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα. Να μη βολευόμαστε με τα ανεπαρκή σχολικά κτίρια, με τα προβλήματα στη μετακίνηση των αναπληρωτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ έντονα το πρόβλημα της στέγασης».  

 
Όσον αφορά τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, επισήμανε ότι εξαιτίας της ασκούμενης πολιτικής, οι ακτοπλόοι δρομολογούν τα πλοία ανάλογα με τα συμφέροντά τους και όχι με βάση τις ανάγκες των κατοίκων των νησιών, ενώ την ίδια ώρα εισπράττουν ακριβά εισιτήρια αλλά και τις επιδοτήσεις για τις άγονες γραμμές.Η πρόταση του ΚΚΕ, συνέχισε ο Γιάννης Ντουνιαδάκης,, είναι η κοινωνικοποίηση μεταξύ άλλων και των μεταφορικών μέσων για φθηνή και ασφαλή ακτοπλοΐα, στο πλαίσιο μιας οικονομίας που δεν θα έχει κριτήριο το καπιταλιστικό κέρδος, αλλά τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων και εργαζομένων.  
 
Στην εκδήλωση παρέμβαση έκανε και ο Βαγγέλης Σιγάλας, περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Νότιο Αιγαίο. 

πηγή+φωτογραφίες: 902.gr

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 164


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.