Μ. Γλυνός: Απαράβατος κανόνας για τη δική μας περιφερειακή αρχή η συνεργασία και η συνέργεια με τους Δήμους

Δημοσίευση: 24.04.2019, 16:22
Τελευταία Ενημέρωση: 24.04.2019, 16:25

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε την Μεγάλη Τρίτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, όπου είχε επαφές με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής. Οι κάτοικοι του νησιού υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον υποψήφιο περιφερειάρχη ο οποίος άκουσε με προσοχή τα θέματα που του έθεσαν και αφορούν τόσο στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, όσο και στην ανάπτυξη της Καλύμνου.
Bookmark and Share

«Από τις επισκέψεις μου στα νησιά διαπιστώνω ότι υπάρχουν πολλά κοινά ζητήματα που προβληματίζουν τους νησιώτες, όμως το κάθε νησί έχει τις δικές του ανάγκες. Γι αυτό πρέπει με προσοχή και με σεβασμό να ακούμε τους κατοίκους που ζουν στα νησιά και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, και γνωρίζουν καλά τα προβλήματα. Γι αυτό είμαστε σήμερα εδώ, γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε το Νότιο Αιγαίο από μια Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης σε μια Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών», είπε απευθυνόμενος στους κατοίκους της Καλύμνου ο Μανώλης Γλυνός επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για «συμβόλαιο συνεργασίας με τους νησιώτες» που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή, συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά ζητήματα ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη για συνεργασία μεταξύ του Α΄ και του Β΄Βαθμού Αυτοδιοίκησης.

«Βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας είναι η συνεργασία και η συνέργεια με τις δημοτικές αρχές των νησιών μας και των τοπικών κοινωνιών, χωρίς αποκλεισμούς κι αυτό για την δική μας περιφερειακή αρχή θα είναι κανόνας απαράβατος», δήλωσε ο κ. Γλυνός. 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, το απόγευμα της  Μεγάλης Τρίτης 23 Απριλίου 2019 παρακολούθησε στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Καλύμνου, την εκδήλωση για την αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου, με κεντρική ομιλήτρια την καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας του έργου και πρόεδρο της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Αντωνία Μοροπούλου.

Ο Μανώλης Γλυνός συνεχάρη την κυρία Τ. Μοροπούλου για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στον Πανάγιο Τάφο, το οποίο προέβαλε παγκοσμίως την Ελλάδα και το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας. 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Ακολουθία του Νυμφίου, στον ενοριακό Ιερό Ναό της Αναστάσεως Καλύμνου.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης αναχώρησε για τους Λειψούς και ακολούθως για την Πάτμο.  

Εικόνες από την επίσκεψη του Μανώλη Γλυνού στην Κάλυμνο


Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.