"Μεγιστοποιήθηκε η κατάσταση του λιμανιού και του οδικού δικτύου της Σαντορίνης"

Δημοσίευση: 22.04.2019, 15:27
Τελευταία Ενημέρωση: 22.04.2019, 15:28

Στη διαπίστωση ότι η κατάσταση του λιμανιού του Αθηνιού και του οδικού δικτύου της Σαντορίνης που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία μεγιστοποιήθηκε υπερβολικά ως προς την πραγματική της διάσταση, με αποτέλεσμα η προσπάθεια όλων όσοι επιδίωκαν να επηρεάσουν αρνητικά τον τουρισμό του νησιού να πέσει στο κενό, κατέληξε η πολύωρη σημερινή συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και επάρχου Π.Ε. Θήρας, Γιώργου Λεονταρίτη, με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.
Από τη συνάντηση του Γ. Λεονταρίτη με το Δ.Σ. της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας
Bookmark and Share

Ο αντιπεριφερειάρχης, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ένωσης για επίσημη ενημέρωση εξαιτίας του θορύβου και της ανησυχίας που έχουν προκληθεί, με πλήρη και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία συνοδευόμενη από παράθεση στοιχείων, καθησύχασε τους συνομιλητές του οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δυνατότητα της ομαλής και απρόσκοπτης συνέχισης της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη και κατ’ επέκταση στον ελλαδικό χώρο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας και εκπρόσωποι όλων των μεγάλων εταιρειών κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε τα εξής:

«Για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι επενδύουμε σε αυτόν. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σαντορίνη αποτελεί τον πρώτο παγκόσμιο προορισμό της χώρας και πίσω απ’ αυτήν διακυβεύονται συμφέροντα ολόκληρου του ελληνικού τουρισμού και κατ’ επέκταση της εθνικής μας οικονομίας. 
Διαβεβαιώνω άπαντες ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε αγαστή συνέργεια με τους τοπικούς φορείς του νησιού προκειμένου να διαφυλάξουμε το τουριστικό μας προϊόν. Όπως και στο παρελθόν, η συνεργασία μας με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας υπήρξε άριστη και θα εξακολουθήσει να είναι και στο μέλλον. 
Για άλλη μια φορά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς της Σαντορίνης για την ομοψυχία, την υπευθυνότητα και τη συντεταγμένη θέση τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος».  
 
Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 127


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.