ΝΟΔΕ Κυκλάδων για ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση"κουρελού"

Δημοσίευση: 21.04.2019, 20:46
Τελευταία Ενημέρωση: 21.04.2019, 20:59

Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα αιχμηρό τόνο, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση "κουρελού", ενώ σημειώνει πως το "κόμμα" τους "είναι αυτό που καλλιεργεί και ενισχύει με διάφορους τρόπους τη διαπλοκή". Με την επισήμανση "τελειώσατε", η ΝΟΔΕ Κυκλάδων, υπογραμμίζει ότι "η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να ξαναφτιάξει όσα εσείς διαλύσατε"...
Bookmark and Share

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων:

"Απάντηση στο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ"

Το θράσσος περισσεύει. Ξαφνικά , λόγω εκλογών βέβαια , ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε φωνή. Δεν ξέρουμε βέβαια αν δίπλα ή κατω από τη λέξη Σύριζα σε λίγο τι άλλο θα προστεθεί. !!

Μια κυβέρνηση"κουρελού" , ένα κόμμα χωρίς πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα δίνει μάχη , με όλα τα μέσα , να μη χάσει την εξουσία. Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις κάθε μέρα αναγγέλουν το τέλος του και οι πολίτες  φωνάζουν "τελειώσατε κύριοι" . Φτάνει.!! Φύγετε το γρηγορότερο!!

Ωστόσο κύριοι για όσα αναφέρετε στο δελτίο τύπου  εκείνο που έχουμε να σας πούμε είναι ..."περσινά ξυνά σταφύλια". Δεν κουραστήκατε να μιλάτε για διαπλοκή εσείς που κυβερνάτε τέσσερα χρόνια τώρα ,  χωρίς να μπορείτε να στοιχειοθετήσετε  και να βρείτε καμιά απόδειξη για όσους κατηγορείτε;;; Εθελοτυφλείτε κύριοι του Σύριζα και κωφεύετε!!!

Δεν ακούτε και δεν βλέπετε τι λέγεται και τι βγαίνει στη δημοσιότητα καθημερινά;;; Που ζείτε εσείς; Δεν ακούσατε τι καταγγέλει ο άλλοτε συνεταίρος σας; Δεν ακούσατε τίποτα για τη χειραγώγηση του τύπου;; Για Καλογρίτσα ;; Για Πετσίτη;;; Τίποτα;;;

Δυστυχώς κύριοι το "κομμα" σας είναι αυτό που καλλιεργεί και ενισχύει με διάφορους τρόπους τη διαπλοκή. Είστε ο ορισμός της διαπλοκής , το φωνάζουν οι πρώην "συνεταίροι "σας. Επομένως μη μιλάτε . Γιατί όσο μιλάτε εκτίθεστε!!

Ο Σύριζα που σε λίγο φεύγει θα μείνει στην ιστορία της πολιτικής ζωής της χώρας μας ως το κόμμα της "κωλοτούμπας" , του ψεύδους , της διχαστικής πολιτικής και του "ξεπουλήματος " της Μακεδονίας μας. 

Τέλος, επειδή, νοιάζεστε για τη μεσαία τάξη ....διαβάστε και δείτε τι έχασε από την ημέρα που αναλάβατε εσείς, μέχρι σήμερα!! Ίσως, όμως, να μη βρείτε καθόλου στοιχεία.....ξέρετε γιατί;; Γιατί δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη ...την "Τελειώσατε"!!!
 
Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι εδώ για να ξαναφτιάξει όσα εσεις διαλύσατε. Είναι εδώ για να αποκτήσει η Πατρίδα μας ξανά την αίγλη της και οι Έλληνες την αξιοπρεπειά τους και την υπερηφάνεια τους!! "

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.