Γαστρονομικό ταξίδι του Open στη Νάξο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 13.04.2019, 16:33
Τελευταία Ενημέρωση: 13.04.2019, 16:39

Και τι δεν έκανε η εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" του OPEN το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου στο ταξίδι της στη Νάξο! Καλλιέργησε την πεντανόστιμη Πατάτα Νάξου, τυροκόμησε στο Τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και απόλαυσε και γεύμα στο εστιατόριο "1926", συνοδεύοντας την εμπειρία της με πανέμορφες εικόνες από το νησί!
(Εικόνα από την εκπομπή του ΟΡΕΝ/Facebook)
Bookmark and Share

Παράλληλα, στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαίσια Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και στα υπόλοιπα αγνά και ποιοτικά προϊόντα της «Ένωσης», ο τυροκόμος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Ιάκωβος Δημητροκάλλης, που εξήγησε βασικά σημεία της τυροκόμησης, καθώς και ο υπεύθυνος του "1926", Βαγγέλης Βενιέρης, ο οποίος υπογράμμισε την ιδιαιτερότητα του εστιατορίου της Ε.Α.Σ. να χρησιμοποιεί και να σερβίρει μόνο ναξιώτικα προϊόντα. 


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.