Διαγωνισμό προκηρύσσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τα δίκτυα ύδρευσης οικισμών Νισύρου, προϋπολογισμού 1,44 εκατ. ευρώ

Δημοσίευση: 13.04.2019, 12:52
Τελευταία Ενημέρωση: 13.04.2019, 12:54

Με απόφαση του περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Ύδρευση Οικισμών Εμπορείου και Νικειών Νισύρου”, συνολικού προϋπολογισμού 1.443.548,39 ευρώ.
Γιώργος Χατζημάρκος
Bookmark and Share

Το έργο είναι ενταγμένο στον ¶ξονα Προτεραιότητας “Βελτίωση Υποδομών των δικτύων ύδρευσης” του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1 του Υπουργείου Εσωτερικών και χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Για την ένταξη του έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, καθώς και για την υλοποίησή του, έχει υπογραφεί Διαβαθμιδική Σύμβαση Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νισύρου, λόγω της υποστελέχωσης της  τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και της υποστηρικτικής λειτουργίας της Περιφέρειας προς τους μικρούς νησιωτικούς ΟΤΑ. 

Το έργο αφορά την υδροδότηση δύο ορεινών οικισμών του δήμου Νισύρου του Εμπορειού και των Νικειών, που θα πραγματοποιηθεί με την κατασκευή δικτύου μήκους περίπου 11.000 μ το οποίο συνδέει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις αφαλάτωσης,  που βρίσκονται στο 2ο χλμ της οδού από τους Πάλους προς το Μανδράκι, με τις δεξαμενές τροφοδοσίας των δύο οικισμών.
 
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας, Πλατεία Ελευθερίας 1, στη Ρόδο.
Ο ηλεκτρονικός φάκελος προσφοράς των διαγωνιζομένων θα υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων. 

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών είναι η Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00πμ. 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.