Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με την Όλγα Γεροβασίλη για την υποστελέχωση του Α.Τ. Θήρας

Δημοσίευση: 12.04.2019, 15:57
Τελευταία Ενημέρωση: 12.04.2019, 16:07

Με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου στην Αθήνα ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης. Παρουσία του δημάρχου Θήρας, Νίκου Ζώρζου, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Θήρας, Αντώνη Σιγάλα, και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας, ο κ. Λεονταρίτης έθεσε μετ’ επιτάσεως την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου για την αντιμετώπιση της σοβαρής υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, αλλά και για την ενίσχυση του συνόλου των αστυνομικών δυνάμεων σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, στα οποία - ειδικά κατά την θερινή περίοδο - αυξάνονται θεαματικά οι ανάγκες αστυνόμευσης.
Bookmark and Share

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων τόνισε στην κα Γεροβασίλη ότι τα νησιά μας έχουν καθιερωθεί διεθνώς ως ασφαλείς τουριστικοί προορισμοί, γι’ αυτό και κρίνεται επιτακτική η στελέχωση των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών, προκειμένου να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στα αυξημένα καθήκοντα τους και να εμπνέουν κλίμα ασφάλειας τόσο στους μόνιμους κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες τους. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Λεονταρίτης δεν παρέλειψε να εξάρει τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν στα νησιά μας, επιτελώντας το δύσκολο καθήκον τους υπό αντίξοες - πολλές  φορές - συνθήκες. 

Υπενθύμισε, επίσης, την πρόσφατη απόφαση της Περιφερειακής Αρχής να διαθέσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για την ανανέωση του στόλου των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού της, για δράσεις οδικής ασφάλειας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Από την πλευρά της, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναγνώρισε το γεγονός της σημαντικής έλλειψης προσωπικού στις Αστυνομικές Υπηρεσίες των Κυκλάδων και δεσμεύτηκε για βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης όσον το δυνατόν συντομότερα. 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.