Ακυρώθηκαν δυο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Δημοσίευση: 11.04.2019, 23:24
Τελευταία Ενημέρωση: 12.04.2019, 17:13

Με απόφαση του ασκούντος καθήκοντα Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Πολύκαρπου Πολυχρονάκη, μετά τον έλεγχο νομιμότητας που διεξήχθη, ακυρώθηκαν δυο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Οι αποφάσεις κρίθηκαν παράνομες γιατί δεν είχαν τηρηθεί σε αρκετά σημεία οι ισχύουσες κατά περίπτωση διατάξεις.Ένας από τους λόγους που και στις δυο περιπτώσεις οδήγησε στην ακύρωσή τους ήταν ότι και οι δυο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκαν την 30-01-2019, χωρίς προηγουμένως να έχει εγκριθεί ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2019, που ακόμη δεν έχει εισαχθεί προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Τι δήλωσε, μεταξύ άλλων, για την ακύρωση των δυο αποφάσεων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Φώτης Μαυρομμάτης, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου...
Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου (Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Bookmark and Share

Η πρώτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων που ακυρώθηκε είναι η υπ’ αριθ. 14/2019 (ΑΔΑ:ΨΒ4ΣΩΚΗ-3ΒΛ) με θέμα: «Έγκριση πρακτικού καταμέτρησης και εκτίμησης ακινήτου στην Τ.Κ. Μελάνων».

Η δεύτερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων που ακυρώθηκε είναι η υπ’ αριθ. 15/2019 (ΑΔΑ:ΩΦ24ΩΚΗ-ΗΥΤ), με θέμα: «Έγκριση πρακτικού καταμέτρησης και εκτίμησης ακινήτου στην Τ.Κ. Βίβλου».

Το ακίνητο στη Βίβλο προορίζεται για χώρος στάθμευσης οχημάτων και παράλληλα για τη δημιουργία χώρου αθλοπαιδιών (γηπέδου).

Ένα ακόμης λόγος ακύρωσή τους ήταν το γεγονός ότι με τις υπ’ αριθ. 248/2018 και 246/2018 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, συγκροτήθηκε νέα «Επιτροπή καθορισμού Τιμήματος», με την οποία παρακάμπτονται η υπ’ αριθ. 12/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για τον ορισμό δημοτικών συμβούλων σε επιτροπές και συγκρότηση αυτών που εκδόθηκε την 31-01-2018 και η υπ’ αριθ. 193/2018 απόφαση Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, περί ορισμού μελών Επιτροπής Εκτίμησης Κινητών και Ακινήτων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που εκδόθηκε την 26-03-2018.

Υπάρχουν αρκετοί ακόμη λόγοι ακύρωσης των δυο αυτών αποφάσεων.

Δείτε αναλυτικά τους λόγους

 • για την ακύρωση της απόφασης που αφορά το ακίνητο στις Μέλανες ΕΔΩ  και
 • για την ακύρωση της απόφασης για το ακίνητο στη Βίβλο ΕΔΩ
Ακούστε τι είπε ο Φώτης ΜαυρομμάτηςNewsroom Cyclades Voice

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
 • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
  προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
 • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
 • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
 • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
 • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.