Αγγ. Ρούσσος: Πανάκριβος και χρήσιμος εξοπλισμός του δήμου Θήρας εξαφανίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 07.04.2019, 22:38
Τελευταία Ενημέρωση: 08.04.2019, 20:39

Την εξαφάνιση πανάκριβου και χρήσιμου εξοπλισμού (μηχανημάτων) του δήμου Θήρας, καταγγέλλει ο επικεφαλής του συνδυασμού "Μαζί Αλλάζουμε - Σαντορίνη & Θηρασιά", υποψήφιος δήμαρχος, Άγγελος Ρούσσος, που ερωτά, απευθυνόμενος προς το δήμαρχο: "Κύριε Ζώρζο, ποιος θα λογοδοτήσει για την εξαφάνιση τόσο σπουδαίου και ακριβού εξοπλισμού;" Μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν", ο κ. Ρούσσος χαρακτήρισε οξυμένα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Σαντορίνη επί των ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής, ενώ, μεταξύ άλλων, ανέφερε, ότι ο κυριότερος ρόλος που τον οδήγησε στην απόφαση καθόδου του στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, είναι, γιατί η Σαντορίνη επί των ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής χάθηκε από τους χάρτες των τουριστικών προορισμών αφού από την 1η θέση που βρισκόταν κατρακύλησε στη 10η θέση...
Ένα από τα μηχανήματα που εξαφανίστηκαν όπως καταγγέλλει ο Άγγελος Ρούσσος
Bookmark and Share

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θήρας, Άγγελος Ρούσσος, παρουσιάζει σε ένα Βίντεο τα μηχανήματα όταν ήταν σε χρήση και με αυτά γίνονταν: Καθαρισμοί σε λιμενικές λεκάνες, επισκευές προβλητών, διάνοιξη δρόμων και διαμόρφωση λιμενικών ζωνών σε όλους τους λιμενίσκους της Σαντορίνης.

Το ερώτημα: Τι έγινε αυτός ο εξοπλισμός; Χάθηκε;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 
Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: IOANNIS MARKOZANES έγραψε: 08/04/2019
Σε ποια τοποθεσία ακριβώς βρίσκονται τα μηχανήματα στο Μονόλιθο. Τα μηχανήματα λειτουργούσαν και εάν κάτι παλαιώνει δεν το αχρηστεύεις το ανανεώνεις αν και τα μηχανήματα από προσωπικής εμπειρίας ήταν πλήρως λειτουργικά.Και πληροφορήστε μας το ποσό που αποκομίσατε από την εκποίηση τους?? άν και πιστεύω ότι τα μηχανήματα δεν ήταν παλαιωμένα αλλά είσαστε ανίκανοι να λειτουργήσετε και τα απαξιώσατε.

Ο αναγνώστης: έγραψε: 08/04/2019
πραγματικά χρειάζεται μεγάλο πολιτικό θράσος και μάλλον θεωρεί ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου στα πεπραγμένα του για να τα ισχυρίζεται αυτά ο κ.Ρούσσος . Τα μηχανήματα έργου ( περίφημη ΜΟΜΑ) που αγοράσθηκαν από το Λιμενικό Ταμείο θήρας ήταν ήδη πεπαλαιωμένα (scrap)υπό λειτουργουσαν και αγοράστηκαν από παλαιοπώλες του Πειραιά σύμφωνα με λεχθέντα αείμνηστων προέδρων του ΔΛΤΘηρας . Επισημαίνω ότι μηχανήματα είναι συγκεντρωμένα στο Μονόλιθο σε χώρο του Δήμου Θήρας.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.