Επίσκεψη Μανώλη Γλυνού στην Αντίπαρο

Δημοσίευση: 03.04.2019, 16:05
Τελευταία Ενημέρωση: 03.04.2019, 16:44

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», Μαρουλία Κοντού, Παντελή Τζανακόπουλο και τον Αντώνη Χατζηιωάννου το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου, επισκέφθηκαν την Αντίπαρο.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς τους για την καθημερινότητά τους.

«Υπάρχουν πολλά κοινά θέματα που απασχολούν τους νησιώτες, αλλά το κάθε νησί ξεχωριστά έχει ιδιαιτερότητες. Πρέπει με προσοχή να ακούσουμε τους κατοίκους που ζουν σε αυτά κάθε μέρα, τι έχουν να μας πουν όσοι βιώνουν τα προβλήματα και όσοι ξέρουν τις ανάγκες του κάθε νησιού και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Γι αυτό είμαστε σήμερα εδώ, γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε το Νότιο Αιγαίο από μια Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης σε μια Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών», είπε ο Μανώλης Γλυνός απευθυνόμενος στους κατοίκους της Αντιπάρου αφού άκουσε τα θέματα που του έθεσαν, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για «συμβόλαιο συνεργασίας με τους νησιώτες» που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Κατά τη συνάντησή του με το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Αντιπάρου, Αναστάστιο Φαρούπο και Ιωάννη Βασιλόπουλο, τέθηκαν επί τάπητος τα πολύ σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει ο Δήμος καθώς δεν διαθέτει ούτε μηχανικό ούτε
οικονομικό επιστήμονα.

Ο Μανώλης Γλυνός, διαβεβαίωσε ότι "ως αυριανή περιφερειακή αρχή, μέσα από συνεργασία και συνέργεια με τους δημάρχους όλων των νησιών, θα δρομολογηθούν λύσεις και για τα ζητήματα της υποστελέχωσης επ’ ωφελεία των δημοτικών αρχών αλλά και των κατοίκων των νησιών." 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 179


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.