Ο Χρήστος Πολατσίδης στο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευση: 01.04.2019, 21:31
Τελευταία Ενημέρωση: 01.04.2019, 21:33

Το διήμερο 30-31 Μαρτίου 2019 διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το δεύτερο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Η Τήνος εκπροσωπήθηκε επάξια από τρεις συνέδρους: τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων Χρήστο Πολατσίδη, τον Κώστα Καραΐσκο και το Νίκο Διαμαντάκη, καθώς και το Μίμη Περγάλη με την ιδιότητα του παρατηρητή.
Bookmark and Share

Το συνέδριό μας οδήγησε στην πλήρη και ενιαία λειτουργία του Κινήματος Αλλαγής, το πέρασμα από τον πολυκομματικό χαρακτήρα σε ενιαία λειτουργία, με ένα κόμμα που θα λειτουργεί με εκλεγμένα συλλογικά όργανα και δημοκρατικές διαδικασίες, καθώς και με διακριτό  πολιτικό στίγμα, επισημαίνει ο Χρήστος Πολατσίδης και προσθέτει:

"Κεντρική  απόφαση του συνεδρίου κατέστη  η χάραξη αυτόνομης πορείας και στρατηγικής.  Ο άξονας πάνω στον οποίο κινείται το Κίνημα Αλλαγής είναι το «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ», προκειμένου  να βελτιωθεί η ζωή της μέσης ελληνικής οικογένειας, που υποφέρει σε κάθε επίπεδο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο από τον προοδευτικό χώρο. Τα στελέχη του έχτισαν πολιτικές καριέρες με αποτέλεσμα την διάλυση της κοινωνικής συνοχής και τον διχασμό. Εφάρμοσαν την σκληρότερη  μνημονιακή  πολιτική και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να κυβερνούν με τα υπολείμματα της ακροδεξιάς. Κάλυψαν και συνεχίζουν  ακόμη και σήμερα να καλύπτουν την καταστροφική περίοδο από το 2004 ως το 2009. Αύξησαν τους έμμεσους φόρους, διέλυσαν το ασφαλιστικό με τον νόμο Κατρούγκαλου και αποδέχθηκαν αναντίρρητα  κάθε επιθυμία της κ. Μέρκελ, με αποκορύφωμα το Υπερταμείο στο οποίο εκχώρησαν την ελληνική δημόσια περιουσία για 99 χρόνια.

Η Ν.Δ., από την άλλη, επιβεβαιώνει την προσήλωσή  της  στις πολιτικές λιτότητας, με οδηγό τις αγορές, χωρίς την παραμικρή αυτοκριτική για το παρελθόν, ακόμα δεν λέει κάτι για όσα αποκάλυψε ο κ. Μπαρόζο για τις ευθύνες της περιόδου Καραμανλή, που μας οδήγησε στα μνημόνια.
Έχει φτάσει η στιγμή που ο λαός πρέπει να επιλέξει :Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής με ριζική αλλαγή πολιτικών συσχετισμών ή διχασμός και νέες περιπέτειες. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε την εθνική συνεννόηση την επόμενη μέρα των εκλογών."

* Ο Χρήστος Πολατσίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Είναι πτυχιούχος οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 2013 εκλέχθηκε Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου και το 2016 Γραμματέας της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων. Το Μάιο του 2018 εκλέχθηκε Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής στις Κυκλάδες. Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του 2019 θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το Κίνημα Αλλαγής.

Newsroom Cyclades Voice

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΔείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.