Λ. Χατζηανδρέου: Απόδημος ο Φιλόδημος για τη Νάξο λόγω ανεπάρκειας του Δήμου

Δημοσίευση: 19.03.2019, 15:51
Τελευταία Ενημέρωση: 19.03.2019, 15:59

Μία θέση πριν το τέλος στον πίνακα απορρόφησης χρημάτων των νησιών των Κυκλάδων από τα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και ΙΙ βρίσκεται ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λόγω της πλήρους ανεπάρκειας των διοικούντων τα τελευταία χρόνια, καυτηριάζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος συνδυασμός "Μαζί Αλλάζουμε, με υποψήφιο δήμαρχο το Λεονάρδο Χατζηανδρέου...
Bookmark and Share

Αναλυτικά, ο υποψήφιος συνδυασμός "Μαζί Αλλάζουμε, με υποψήφιο δήμαρχο το Λεονάρδο Χατζηανδρέου, αναφέρει:

"Μία θέση πριν το τέλος στον πίνακα απορρόφησης χρημάτων των νησιών των Κυκλάδων από τα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και ΙΙ βρίσκεται ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λόγω της πλήρους ανεπάρκειας των διοικούντων τα τελευταία χρόνια.
 
Το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και ΙΙ, σχεδιάστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και Οικονομίας - Ανάπτυξης και στοχεύει σε ανάγκες και ελλείψεις που δημιουργήθηκαν στην αυτοδιοίκηση από τις περικοπές κατά τη διάρκεια της κρίσης. Είχε την καθολική αποδοχή η οποία καταγράφεται στο πλήθος των προτάσεων που υποβλήθηκαν. Ο προϋπολογισμός ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ, με αρκετές προσκλήσεις να είναι ακόμα ανοικτές.
 
Η διαφορά από άλλους χρηματοδοτικούς πόρους της αυτοδιοίκησης, είναι η συγκεκριμένη στόχευσή του σε πραγματικές ανάγκες και όχι η κατά βούληση απορρόφηση από τους Δήμους σε έργα προεκλογικής πελατείας.
 
Οι προσκλήσεις του Φιλόδημου Ι και ΙΙ περιλαμβάνουν:
 
•Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση. 
•Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων και τη βελτίωση της ποιότητας των υπόγειων, επιφανειακών υδάτων και των ακτών κολύμβησης. 
•Αποκατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων. 
•Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις (αγροτικοί δρόμοι). 
•Ανέγερση και επανάχρηση δημοτικών κτιρίων. 
•Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας. 
•Προμήθεια μηχανημάτων έργου. 
•Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων. 
•Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών. 
•Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων. 
•Σύνταξη / Επικαιροποίηση Γενικών Σχεδίων Ύδρευσης (Masterplan) και Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων Ασφάλειας Νερού.
 
Είναι φανερό ότι η θεματολογία των προσκλήσεων του ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ Ι και ΙΙ, δένει με τα πλέον οξυμένα προβλήματα των νησιών μας.
 
Γι αυτό όλοι οι δήμοι των Κυκλάδων αξιοποίησαν τη δυνατότητα, ταύτισης αναγκών και προσκλήσεων, εντάσσοντας 62 έργα συνολικού προϋπολογισμού 42.318.586 ευρώ (αποφάσεις εγκρίσεων ως 13/3/2019, Υπουργείο Εσωτερικών).
 
Αναλυτικά οι χρηματοδοτήσεις:
 
Θήρα: 7.137.121 (5 έργα)
Αμοργός: 7.022.200 (5 έργα)
Σύρος: 5.822.040 (5 έργα)
Μύκονος: 5.494.000 (4 έργα)
Σίφνος: 3.704.828 (4 έργα)
Πάρος: 3.527.080 (4 έργα)
Κέα: 2.251.383 (4 έργα)
Μήλος: 1.914.555 (4 έργα)
Τήνος: 1.839.921 (4 έργα)
Νάξου & ΜΚ: 554.500 (3 έργα)
Αντίπαρος: 543.080 (3 έργα) 
Άλλα νησιά: 2.507.878 (20 έργα)

ΣΥΝΟΛΟ: 42.318.586 (65 έργα)
 
Η θέση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στον πίνακα με το μικρό εγκεκριμένο ποσό των 554.500€, μακράν ακόμα και από την νοικοκυρεμένη συμπολίτισσα Αμοργό με 7.022.200€, προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
 
•Πώς ο μεγαλύτερος σε έκταση, πληθυσμό και νησιά δήμος, με τα πλέον οξυμένα προβλήματα, έχει επιδόσεις τέτοιου επιπέδου;
 
•Πώς ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παίρνει το 1,3% του ποσού των εγκρίσεων του ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ στις Κυκλάδες, δεκατρείς φορές λιγότερο από τη Θήρα ή την Αμοργό;
 
Για να δοθεί η απάντηση πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι, ή δεν υπήρχαν προβλήματα ώστε να υποβληθούν προτάσεις στον ΦΙΛΟΔΗΜΟ, ή υπήρχαν προβλήματα και η δημοτική αρχή λόγω ανεπάρκειας και πλήρους αδιαφορίας δεν κατόρθωσε να υποβάλει προτάσεις σε έτοιμες και σχεδόν φωτογραφικές προσκλήσεις.
 
Είναι προφανές τι από τα δύο ισχύει.
 
Η Διοικούσα Αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λες και έχει λύσει όλα τα προβλήματα του τόπου, δεν ενδιαφέρθηκε να αξιοποιήσει τα παραπάνω προγράμματα προς όφελος του δήμου και των πολιτών.
 
Ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, ο πρώτος τη τάξει αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός και η «παρέα» τους, έχουν το θράσος να ζητούν ξανά την ψήφο του λαού της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, με μοναδικό σκοπό, όπως οι ίδιοι διατυμπανίζουν στις κομματικές συγκεντρώσεις τους, να παραμείνει «γαλάζιος» ο δήμος μας ως δικό τους «φέουδο» για να παίρνουν τα εύσημα από τους ανωτέρους τους!
 
Τις τελευταίες μέρες της λήξης δύο προσκλήσεων του ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ Ι, τέλος Φεβρουαρίου, ο Δήμος υπέβαλε δύο έργα μεγάλης σημασίας για τη Νάξο: το «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» προϋπολογισμού 1.910.000,00€ και το «Ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων, αντλιοστάσια και αγωγοί μεταφοράς νερού Τ.Κ. Δαμαριώνα – Δ.Κ. Φιλωτίου και εξωτερικός αγωγός ύδρευσης και αντλιοστάσιο δεξαμενής Κεραμείου Τ.Κ. Χαλκείου» προϋπολογισμού 748.000,00€.
 
Ακόμη όμως και αν υποθέσουμε ότι τα δύο αυτά έργα εγκριθούν και ότι οι άλλοι δήμοι δεν θα υποβάλουν νέα έργα, η θέση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο συγκριτικό πίνακα δεν αλλάζει και πολύ. Απλά θα ξεπεράσει την Κέα και με το ποσό των 3.212.500€ θα παραμένει στα μισά της Θήρας ή ακόμα και της Αμοργού.
 
Τα προβλήματα ήταν εμφανή εδώ και χρόνια στη Νάξο και η όξυνση τους προβλέψιμη για το 2018. Η εξάντληση των υπόγειων και επιφανειακών ταμιευτήρων, η κακή ποιότητα του πόσιμου νερού, η ανάγκη επανάχρησης του επεξεργασμένου νερού του ΒΙΟΚΑ, η σύνδεση στο ΒΙΟΚΑ των οικισμών του Σαγκρίου-Βίβλου και άλλων, οι ΒΙΟΚΑ της ορεινής Νάξου, οι ανάγκες αγροτικών προσβάσεων, η επισκευή και επανάχρηση δημοτικών κτηρίων και η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Για τα δε μικρά νησιά ούτε συζήτηση.
 
«Ψιλά γράμματα» όλα αυτά για την απερχόμενη δημοτική αρχή που στόχος της παραμένει η διατήρηση ενός δήμου πελατειακού, μακριά από όραμα και σχεδιασμό για το αύριο.
 
Είναι φανερό ότι η συνολική θεσμική εκπροσώπηση στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, διαθέτει την ενέργεια και το χρόνο της σε άλλα ζητήματα από αυτά που έχει ανάγκη η Νάξος και τα νησιά.
 
Η Νάξος που οπισθοχωρεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των νησιών, δεν έχει ανάγκη από τέτοιες πολιτικές και εκπροσώπους. 
Έχει ανάγκη αλλαγής. 
Πρέπει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, να τραβήξει μπροστά με αυτοπεποίθηση, να φτάσει σε μια θέση αντάξια της ιστορίας της και του δυναμισμού της, με ανθρώπους έμπειρους στα αυτοδιοικητικά, ανθρώπους με ανιδιοτέλεια και διάθεση να προσφέρουν στο τόπο μας προς όφελος της κοινωνίας." 

Newsroom Cyclades Voice

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Dimitra έγραψε: 21/03/2019
ΑΠΛΕ (ΣΕΜΝΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΕ) ΠΟΛΙΤΗ, ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ. ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΔΑΡΟ ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΕΣΥ ΕΚΕΙ. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΑΗ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΤΕΤΟΙΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ! ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΚΑΡΤΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ, ΑΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΕ ΠΟΛΙΤΗ. ΩΣ ΤΟΤΕ, ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Ο αναγνώστης: έγραψε: 21/03/2019
....οσο αφορα το προγραμμα κανε υπομονη ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ και θα ανακοινωθουν ολα σε λιγες μερες σεμνα και ταπεινα χωρις τυμπανοκρουσιες. υ.γ. δεν εχω καμια σχεση προσωπικη με τον κ Χατζηανδρεου ουτε ειμαι συντακτης του συνδυασμου του. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ο αναγνώστης: έγραψε: 21/03/2019
Πειάνει πουλιά στον αέρα σαν τον Τσίπρα. Τώρα τι πουλιά, θα σας γελάσω...

Ο αναγνώστης: έγραψε: 21/03/2019
1. Dimitroula μου γεια σου παρτα ολα δικα σου!!! φαινεται ξεκαθαρα απο το υφος και το στυλ που γραφεις οτι σε εχει καταβαλλει ενας πανικος, ενα αγχος. προφανως βλεπεις και συ αυτο που βλεπουν ξεκαθαρα ολοι οι πολιτες της Ναξου οτι ο μονος καταλληλος ανθρωπος που μπορει να οδηγησει τη Ναξο εκει που της αξιζει ειναι ο Χατζηανδρεου και βεβαια απο συζητησεις που γινονται πλεον σε καθε σπιτι σε καθε σημειο κοινωνικης συγκεντρωσης οτι ο συνδυασμος βρισκεται σε τρομερη ανοδο. Επιπροσθετως ενα δειγμα του πανικου σου ειναι το γεγονος οτι τον ειρωνευεσαι και τον υποτιμας αναφεροντας τον ως Χατζητετοιο κτλ. ξυδακι λοιπον και γαργαρες και θα σου περασει στις αρχες Ιουνιου. 9 χρονια ηταν αρκετα για τους κυριους ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. η Ναξος περναει σε αλλη φαση πλεον.. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ο αναγνώστης: Dimitra έγραψε: 21/03/2019
ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ..."ΑΠΟΔΗΜΟ ΔΗΜΟ"! ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΞΩ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ Ο κ. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ, ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ, ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ KAI ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛΛ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΟΥ.

Ο αναγνώστης: Dimitra έγραψε: 20/03/2019
Αυτός που μιλά για "τεράστιες γνώσεις" και "αστείρευτη εμπειρία " του Χατζητέτοιου φαίνεται πως χρειάζεται ειδική ιατρική παρακολούθηση. Εκτός και αν συγκρίνει τον εαυτό του με τον εισαγόμενο υποψήφιο που έχει ξεκόψει 25 χρόνια από την αυτοδιοίκηση, δε ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται και είναι επιλογή κομματικών, επαγγελματικών και γενικότερα οικονομικών διαπλεκόμενων συμφερόντων. Αυτά έφαγαν απο υποψήφιο το Βρούτση, που νομίζω και εύχομαι να κάνει την έκπληξη, γιατί το αξίζει. Έχει πει την πρότασή του για τη Νάξο ο Χατζηανδρέου; Τα Συριζικά φιλόδημα πυροτεχνήματα, επιλεκτικά και επιφανειακά, δεν τον σώζουν. Επί της ουσίας μπορεί να πεί κάτι συνεκτικά, ολοκληρωμένα;

Ο αναγνώστης: enas έγραψε: 20/03/2019
Το πρώτο σχόλιο κάτω κάτω είναι του Γιαννάκη σίγουρα. Προπαγάνδα παντού από τους έμπειρους στην κοροϊδία.

Ο αναγνώστης: έγραψε: 19/03/2019
Το παπουλιο θα σε σώσει κι εσένα απλές πολίτη και το νησί ;;;;

Ο αναγνώστης: έγραψε: 19/03/2019
...που αν δεν εβρεχε εφετος (ηθελα να γραψω) θα πιναμε το καλοκαιρι ιωδιο και μπεταντιν

Ο αναγνώστης: έγραψε: 19/03/2019
"KOSTAS" ειδαμε και τους δικους σου τους "ντοπιους" ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝΟ ποσο βοηθησαν τη ΝΑΞΟ που οχι μονο δεν εκαναν απολυτως τιποτα 9 χρονια, αλλα κατεστρεψαν και οτι υπηρχε πανω στο νησι βλεπε υδρευση και αποχετευση....αμα ξαναβγουν αυτοι το καλοκαιρι θα πινουμε ιωδιο και μπεταντιν....

Ο αναγνώστης: έγραψε: 19/03/2019
ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΟΝΟ Ο ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΑΞΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΟΠΩς ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Ο αναγνώστης: Kostas έγραψε: 19/03/2019
Έχω σκάσει στα γέλια. Ήθελα να ήξερα ποιος βγάζει αυτά τα δελτία τύπου. Η λέξη "απόδημος" μάλλον τρολιά είναι αφού ο πρώτος απόδημος είναι ο κ. Χατζηανδρέου που ξαφνικά θυμήθηκε να γίνει δήμαρχος Νάξου.

Ο αναγνώστης: έγραψε: 19/03/2019
Δυστυχως αυτα που αναφερει ο κος ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ειναι απολυτως σωστα 100% και συμφωνω μαζι του και θα τα βρει η ΝΑΞΟΣ μας μπροστα της τα επομενα χρονια. Αυτο που χρειαζεται απο τους Ναξιωτες ειναι στις κρισιμες εκλογες που ερχονται το ΜΑΙΟ να διωξουν επιτελους την αχρηστη παραταξη ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ΛΙΑΝΟΥ που το μονο που εκανε ηταν να στειλει το νησι μας 100 χρονια πισω και να εμπιστευθουν την τυχη του σε εναν ανθρωπο οπως ειναι ο ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ οπου οι τεραστιες γνωσεις του και η αστειρευτη εμπειρια του πανω στο αντικειμενο μπορει να βαλλει ξανα τη Ναξο στο δρομο που της αξιζει... ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ λοιπον μπας και δουμε τη ΝΑΞΟ να αποκταει ξανα την χαμενη της αιγλη. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.