Φρ. Αθανασίου: Πού πήγαν τα χρήματα από τις προγραμματικές του Δήμου Άνδρου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου;

Δημοσίευση: 14.03.2019, 23:09
Τελευταία Ενημέρωση: 14.03.2019, 23:22

Με επιστολή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Άνδρου, Φραντζέσκος Αθανασίου, ρωτά τους αρμοδίους (Περιφέρεια και Δήμο), πού πήγαν τα χρήματα των σχολικών επιτροπών από τις προγραμματικές με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καυτηριάζοντας παράλληλα τη μη επίλυση σημαντικών προβλημάτων που έχουν σχολεία του νησιού...
Ο Φραντζέσκος Αθανασίου
Bookmark and Share

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Άνδρου, Φραντζέσκος Αθανασίου, ρωτά τους αρμοδίους:

"Όταν το 2011 ανέλαβα τη διαχείριση της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με συσσωρευμένα προβλήματα από τις 11 επιτροπές των τέως Δήμων, δεχόμουν κριτική από τη σημερινή διοίκηση για τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων. Παρόλα τα χρέη προς προμηθευτές, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία, τα πρόστιμα που έρχονταν συνεχώς για μη υποβληθείσες δηλώσεις κατορθώσαμε τον Αύγουστο του 2014 να παραδώσουμε τη σχολική επιτροπή χωρίς εκκρεμότητες, υπάρχει και σχετική δημοσίευση το διαύγεια.
 
Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη νυν Δημοτική αρχή, παραβλέπω τις πληροφορίες που υπάρχουν για χρωστούμενα πολύ περισσότερα των εκατό χιλιάδων ευρώ, ζούμε τον τραγέλαφο του να χρειάζονται μαθητές βάρκες για να πάνε στο σχολείο τους Γαύριο και Κόρθι και κράνη για να κάνουν μάθημα όπως στο Δημοτικό της χώρας.

 
Απευθύνω λοιπόν επιτακτικό ερώτημα στους διοικούντες που πήγαν τα χρήματα από τις προγραμματικές με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα χρήματα διαχειρίστηκαν μόνο από τους νυν άρχοντες. Πόσο κοστίζει πια για να λυθεί το πρόβλημα στο Γυμνάσιο Γαυρίου. Πόσο χρόνο χρειάζονται για να πάρουν απόφαση για το Δημοτικό της Χώρας;"

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 16/03/2019
Κύριε Αθανασίου, να σας υπενθυμίσουμε , εμείς που είχαμε παιδιά επί των ημερών σας στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου, πως αυτά που σας εκπλήσσουν σήμερα ήταν σε πολύ χειρότερη μορφή η καθημερινότητα των παιδιών μας: Οι σοβάδες από τα ταβάνια, τα νερά από οροφές, πόρτες, παράθυρα, τα διαλυμένα μπετά σε αυλές και εισόδους του σχολείου. Από τότε χρειαζόταν κράνη, βατραχοπεδιλα και εξωλέμβιες οι μαθητές, αλλά ποιος τους έδινε σημασία; Προφανώς όχι εσείς για να σας εντυπωσιάζουν οι σημερινές απαράδεκτες αλλά όχι πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.