Κ. Μονογυιού: Οι εκλογές που έρχονται θα είναι ο καταλύτης της παρακμής που ζούμε

Δημοσίευση: 26.02.2019, 21:40
Τελευταία Ενημέρωση: 26.02.2019, 21:41

"Oι πολίτες θα απαντήσουν σε αυτή την κυβέρνηση με το μόνο όπλο που έχουν, με την ψήφο τους. Τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες ζούνε σε ένα έντονα τεταμένο πολιτικό κλίμα με ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα προβλήματα της καθημερινότητας και των αρνητικών οικονομικών παραγόντων που έχουν φοβερές κοινωνικές συνέπειες σε όλους μας." Αυτά επισημαίνει σε γραπτή παρέμβασή της, η Κατερίνα Μονογυιού, πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ...
Bookmark and Share

"Εξαιτίας των συνεχόμενων λαθών της Κυβέρνησης τα οικονομικά προβλήματα έχουν διογκωθεί και ο συνδυασμός αυτών με τα κοινωνικά προβλήματα δημιουργεί ασφυξία στους πολίτες. Βλέποντας ο κ. Τσίπρας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποκτήσει απέναντί του πολιτικό πλεονέκτημα στην κοινή γνώμη, αποφάσισε να διαλύσει την κοινωνία, την πολιτική ζωή του τόπου και την οικονομία εφαρμόζοντας μια πολιτική έντονης αντιπαράθεσης ενόψει και των εκλογών του Μαΐου. Αυτή η πολιτική δεν θα περάσει. Οι πολίτες θα απαντήσουν σε αυτή τη Κυβέρνηση με το μόνο όπλο που έχουν, την ψήφο τους. Οι εκλογές που έρχονται θα είναι ο καταλύτης της παρακμής που ζούμε", αναφέρει ακόμη η Κατερίνα Μονογυιού. 

Η Νέα Δημοκρατία με το δικό της αφήγημα εξόδου από τη σημερινή κρίση, θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης που θα απελευθερώσει τις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, σημειώνει καταλήγοντας η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 28/02/2019
κυρίες και κύριοι της νδ, πάψτε πλέον να κοροϊδεύεται τον πολύπαθο Ελληνικό λαό, το ίδιο ισχύει για σύριζα,ανελ,κιναλ, τα κόμματα δηλ. που ψήφισαν μνημόνια και υποδούλωσαν την Ελλάδα στους Γερμανούς.Πείτε την αλήθεια ότι δηλ., οι Βρυξέλλες,το Βερολίνο και η ΕΚΤ ελέγχουν τα έσοδα-δαπάνες μας, δεν υπάρχει Ελληνικό υπουργείο οικονομικών.Πείτε στους Έλληνες ότι όλα τα δημόσια έσοδα "πάνε" απευθείας στους Γερμανούς, πείτε ότι οι κυβερνήσεις της χώρας είναι μόνο εκτελεστικά όργανα των Βρυξελλών. Ας καταλάβει ο Ελληνικός λαός ότι αν δεν αποτάξει από πάνω του την Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε και τους εγχώριους υπηρέτες της θα τα χάσει ΟΛΑ, εδάφη, ιδιωτική περιουσία, χρήματα.Έλληνα, ξύπνα από το λήθαργο σου!

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.