Στοχευμένες δράσεις για τη Νάξο και προβολή των Μικρών Κυκλάδων στο Μιλάνο

Δημοσίευση: 19.02.2019, 23:03
Τελευταία Ενημέρωση: 19.02.2019, 23:19

Σε δημιουργικό χώρο ενημέρωσης, παραγωγής ιδεών και σχεδιασμού δράσεων, αναδείχθηκε το περίπτερο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο stand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT στο Μιλάνο, που διήρκεσε από τις 10 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2019...
Μικρές Κυκλάδες, αντισυμβατικές, ασυνήθιστες και πανέμορφες, είναι ο τίτλος του εντυπωσιακού αφιερώματος στο κορυφαίο lifestyle Ιταλικό περιοδικό ποικίλης ύλης FMagazine
Bookmark and Share

Μέσα από προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους, instagrammers και bloggers διερευνήθηκαν οι δυνατότητες δημοσιότητας σε καθιερωμένα ΜΜΕ  και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα δώσουν  μεταξύ άλλων, περαιτέρω ώθηση στην ήδη οργανωμένη προσπάθεια του Δήμου για την ανάδειξη των πέντε μοναδικών νησιών στα επίσημα social-media του προορισμού.


Πιο συγκεκριμένα,  έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους που συνεργάζονται με κορυφαία Ιταλικά μέσα όπως το SalePepe για τη γαστρονομία  και το διεθνές VanityFair Ιταλίας για το lifestyle.

Την αγάπη του για τις Μικρές Κυκλάδες επιχείρησε δε να μεταφέρει σε επισκέπτες του περιπτέρου γνωστός ταξιδιωτικός συντάκτης πρόσφατου εκτενούς αφιερώματος στο κορυφαίο lifestyle Ιταλικό περιοδικό ποικίλης ύλης "FMagazine",  με κυκλοφορία  πάνω από 100.000 τεύχη. "Μικρές Κυκλάδες,  αντισυμβατικές,  ασυνήθιστες και πανέμορφες",  είναι ο τίτλος του εντυπωσιακού αφιερώματος, που προκλήθηκε έπειτα από προγραμματισμένη επαφή πέρσι στην έκθεση και ώθησε πολλούς Ιταλούς ταξιδιώτες να ενδιαφερθούν για τα "διαμαντάκια των Κυκλάδων",  όπως διαπιστώθηκε φέτος στο περίπτερο.

Συνολικά, δεκάδες επαφές πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους  του Τύπου και επαγγελματίες που εξέφρασαν την προτίμηση τους για τη γαστρονομία,  τα ιστορικά μνημεία,  τα πολιτιστικά events και τις δυνατότητες του ναυτικού Τουρισμού στην περιοχή.


Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει και στην παραγωγική συνάντηση με δημοσιογράφο που πέρσι προσκλήθηκε από το Δήμο να επισκεφτεί τη Νάξο. Ειδικότερα,  οι εκπρόσωποι  του προορισμού ενημερώθηκαν στην έκθεση  σχετικά  με τον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της συνεργασίας που αφορά στην εκτεταμένη διανομή υλικού του για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων σε δεκάδες εμπορικά κέντρα της Ιταλίας στο επόμενο διάστημα!

"Προγραμματισμός,  συντονισμός  και υλοποίηση στοχευμένων δράσεων είναι τα κύρια συστατικά του προγράμματος προβολής του Δήμου" τόνισε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δημήτρης Λιανός, μετά την εκθεσιακή παρουσία στο Μιλάνο που κατέστησε τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, πόλο έλξης πλήθους ενδιαφερόμενων, επαγγελματιών, καθώς και έγκριτων εκπροσώπων φορέων, ενώ τιμητική για το περίπτερο του Δήμου ήταν και η παρουσία του κ. Γεώργιου Λεονταρίτη, αντιπεριφερειάρχηΚυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Newsroom Cyclades Voice
ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.