Συνέδριο και νέες προοπτικές συνεργασίας από το Δήμο Ιητών!

Δημοσίευση: 15.02.2019, 13:17
Τελευταία Ενημέρωση: 15.02.2019, 13:21

Ορατά είναι πλέον τα αποτελέσματα στον προορισμό, από τις στοχευμένες δράσεις προβολής του Δήμου Ιητών. Έπειτα από πρόσφατο ταξίδι εξοικείωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ίο που διοργανώθηκε από το Δήμο Ιητών σε συνεννόηση με την Εταιρεία Συμβούλων Τουριστικού Μάρκετινγκ Remake, δρομολογήθηκε στη συνέχεια η πραγματοποίηση εταιρικού συνεδρίου για τον ερχόμενο Μάιο στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων, από έγκριτο οργανισμό του εξωτερικού.
Ο Δήμος Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο, BIT, παρουσία του δημάρχου και της αντιδημάρχου Τουρισμού
Bookmark and Share

Συνεχίζοντας στο ίδιο  πνεύμα της ουσιαστικής στοχευσης, ο Δήμος Ιητών έκανε δυναμικό ξεκίνημα στις εκθέσεις το 2019, με τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο,  BIT,  στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από 10 έως 12 Φεβρουαρίου. 

Με την ενεργό παρουσία του δημάρχου,  Μιχάλη Πετρόπουλου και της αντιδημάρχου Τουρισμού, Άντζελας Φάκου, οργανώθηκε σειρά επιλεγμένων επαφών  με καθιερωμένους bloggers, δημοσιογράφους καθώς και διεθνές δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων μετά από πολύμηνη προεργασία με στόχο την ενίσχυση της προβολής και τη δημιουργία προϋποθέσεων για νέες συνεργασίες. 

Στα σημεία υψηλού ενδιαφέροντος του παραγωγικού τριημέρου,  ήταν  η διερεύνηση συνεργασίας με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ιταλών Bloggers αλλά και με σημαντικούς ταξιδιωτικους συντάκτες που συνεργάζονται με ΜΜΕ όπως τα Ιταλικά ταξιδιωτικά περιοδικά διεθνούς ακτινοβολίας,  DOVE και Bell’Europa. 
 
"Μέσα από συστηματική προσπάθεια ετών και με εφόδια  την αυξανόμενη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επαγγελματίες του νησιού, συνεχίζουμε τις αποτελεσματικες ενέργειες προβολής",  δήλωσε ικανοποιημένη η αντιδήμαρχος Άντζελα Φάκου που ήταν παρούσα σε όλες τις συναντήσεις.  

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.