Με αισιοδοξία ατενίζει το 2019 ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 12.02.2019, 19:57
Τελευταία Ενημέρωση: 12.02.2019, 23:05

Με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων και την ενημέρωση σχετικά με τη συνολική δραστηριότητα που αναπτύσσει, ώστε με πνεύμα ομαδικότητας και συλλογική προσπάθεια η ΕΑΣ Νάξου, που έκλεισε με θετικό πρόσημο το 2018, να πάει ακόμη καλύτερα το 2019, όπως επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Δημήτρης Καπούνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο "Έναστρον" στο Γλινάδο, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, με τη συμμετοχή των εργαζομένων και της διοίκησης και την παρουσία του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, του αντιπεριφερειάρχη και επάρχου Νάξου, Γιάννη Μαργαρίτη, του εκπροσώπου της ΕΑΣ Νάξου στο Δ.Σ. της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιώργου Γκούφα και της δημοσιογράφου του ALPHA, Ελένης Λαζάρου...
Bookmark and Share

Οι εργαζόμενοι έλαβαν μέρος για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα "παιχνίδι", μέσα από το οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν, χωρισμένοι σε ομάδες που αντιστοιχούσαν στις Διευθύνσεις της εταιρείας, σε δεδομένα που αφορούσαν στοιχεία και δραστηριότητες της ΕΑΣ Νάξου σε διάφορους τομείς.Το "παιχνίδι" όμως άναψε όταν τα ερωτήματα αφορούσαν πιο εξειδικευμένα στοιχεία τόσο στον τομέα παραγωγής, όσο και σε τομείς σχετικούς με τις πωλήσεις και άλλα οικονομικά δεδομένα.Το Τμήμα που συγκέντρωσε την υψηλότερη "βαθμολογία" απαντώντας σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις ήταν το Τμήμα Marketing/PR-Ραδιοφωνικού Σταθμού!


Στο βάθος της αίθουσας καθόταν το Τμήμα που κέρδισε

Στη συνέχεια της βραδιάς ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Καπούνης, τα μέλη της διοίκησης της ΕΑΣ Νάξου, Σταμάτης Σέργης, Ιάκωβος Βαλέρης, Νικηφόρος Χωριανόπουλος, Ιάκωβος Ζαχαράτος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης στη Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιώργος Γκούφας, ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης, Γιώργος Καραμανής, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, απηύθυναν τις ευχές τους και το δικό τους μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Δ. Καπούνης: Η ΕΑΣ Νάξου πήγε καλά το 2018 και θα πάει καλύτερα το 2019!

Σε μια δύσκολη περίοδο για τις συνεταιριστικές οργανώσεις, η ΕΑΣ Νάξου κλείνει με κέρδος το 2018 και θα πάει καλύτερα το 2019, επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, Δημήτρης Καπούνης, κατά την εκδήλωση της Ένωσης για τη νέα χρονιά που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου. Επισημαίνοντας ότι αυτό οφείλεται στους εργαζόμενους, συνεργάτες και τη διοίκηση της Ένωσης, έκανε αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να δομηθεί πιο σωστά, αποτελούμενη πλέον από τέσσερις Διευθύνσεις.Γ. Χατζημάρκος: Επιφυλάσσουμε για την ΕΑΣ Νάξου έναν ειδικό ρόλο

Στη συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προβολή των προϊόντων των νησιών με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, επισήμανε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, στην εκδήλωση της ΕΑΣ Νάξου για το νέο έτος τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, αναφέροντας ότι η ίδρυση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο, σημείωσε ότι επιφυλάσσεται σε αυτήν ένας ειδικός ρόλος για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.
 

Γ. Γκούφας: Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου
 
Ο εκπρόσωπος της ΕΑΣ Νάξου στο διοικητικό συμβούλιο της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιώργος Γκούφας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, συνεχάρη τη διοίκηση για την άνοδο των εσόδων κατά το 2018, παρότι, όπως επισήμανε, οι αγρότες βάλλονται οικονομικά.
 

Στ. Σέργης: Η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για την ΕΑΣ Νάξου!
 
Την ευχή ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη για την ΕΑΣ Νάξου, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Σταμάτης Σέργης κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου. Παράλληλα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ΕΑΣ Νάξου για τη συνεργασία.
 

Ιάκ. Βαλέρης: Συνεργασία για καλύτερα αποτελέσματα στην ΕΑΣ Νάξου

Τα θετικά αποτελέσματα που φέρνει η ομόνοια και η συνεργασία μεταξύ όλων των εργαζομένων, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Ιάκωβος Βαλέρης.
 
 
Γ. Μαργαρίτης: Δυναμική η συνεργασία Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και ΕΑΣ Νάξου

Δυναμική χαρακτήρισε ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου και έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, τη συνεργασία της Περιφέρειας με την ΕΑΣ Νάξου στο χαιρετισμό που απηύθυνε.
 


 
Τυχερός στην πίτα της διοίκησης ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου 

Το τυχερό νόμισμα της πίτας της διοίκησης έπεσε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, ο οποίος χάρισε από μία δωροεπιταγή 30 ευρώ στον κάθε ένα από τους εργαζόμενους της Ε.Α.Σ. Ένα γεύμα κέρδισε ο τυχερός στην πίτα των εργαζομένωνΟ υπάλληλος στον οποίο έπεσε το φλουρί στην πίτα των εργαζομένων κέρδισε ένα γεύμα με την οικογένειά του στο νέο εστιατόριο της Ε.Α.Σ. Νάξου, το 1926.Ακολούθησαν φαγητό, ποτό και παραδοσιακό γλέντι με τους: Σταύρο Παπακωνσταντή στο βιολί και Κώστα Κορρέ στο λαούτο.
Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.