Παρουσίαση των επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου και στο δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Δημοσίευση: 08.02.2019, 20:41
Τελευταία Ενημέρωση: 08.02.2019, 20:53

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ». Την εκδήλωση άνοιξε η Ευδοκία Ψαρρά Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Κυκλάδων του ΚΚΕ, η οποία στην ομιλία της ανέδειξε το γενικευμένο πολιτικό χαρακτήρα που θα έχουν αυτές οι εκλογές, καθώς και την ανάγκη στήριξης και ενδυνάμωσης του ΚΚΕ παντού. Ακολούθησαν οι ομιλίες του υποψήφιου δήμαρχου και νυν δημοτικού σύμβουλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Κορρέ και του υποψήφιου περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Ντουνιαδάκη...
(Από Α) Γιάννης Ντουνιαδάκης, Ευδοκία Ψαρρά, Γιάννης Κορρές
Bookmark and Share

Η Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Κυκλάδων του ΚΚΕ, Ευδοκία Ψαρρά, στην ομιλία της ανέδειξε τον γενικευμένο πολιτικό χαρακτήρα  που θα έχουν αυτές οι εκλογές, καθώς και τις αντιπαραθέσεις εφ’ όλης της ύλης, επισημαίνοντας πως στο κέντρο της αντιπαράθεσης θα βρεθούν τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα, όπως είναι η πορεία της καπιταλιστικής οικονομίας και ανάπτυξης στη χώρα σε συνδυασμό με τις αντιπαραθέσεις εντός  της ίδιας της ΕΕ, αλλά και τον ανταγωνισμό και άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων. Καθώς και την ανάγκη στήριξης και ενδυνάμωσης του ΚΚΕ παντού, αφού είναι η μόνη δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης, συσπείρωσης για να ξεκινήσει μια αντίστροφη πορεία προς όφελος του λαού.

 
Ο υποψήφιος δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος  με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννης Κορρές και ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Ντουνιαδάκης, αναφέρθηκαν στο νέο νομοσχέδιο της τοπικής διοίκησης «Κλεισθένης Ι», καθώς και σε όλα τα καυτά θέματα που θα απασχολήσουν τόσο το Δήμο όσο και την Περιφέρεια, αναδεικνύοντας παράλληλα τις θέσεις και τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ για όλα αυτά. 


 • Δείτε αναλυτικά στα Συνημμένα Αρχεία τις ομιλίες της Ευδοκίας Ψαρρά και του Γιάννη Κορρέ  
Newsroom Cyclades Voice

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
 • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
  προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
 • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
 • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
 • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
 • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.