Η γαστρονομική ταυτότητα της Νάξου παρουσιάζεται στην έκθεση HORECA!

Δημοσίευση: 07.02.2019, 18:54
Τελευταία Ενημέρωση: 07.02.2019, 19:40

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Φέτος η HORECA διεξάγεται από 8 έως 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Μεταξύ άλλων, μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύει το Gastronomy Forum που φέτος έχει κεντρικό μήνυμα «Η νέα ελληνική κουζίνα ως μοχλός ανάπτυξης του εθνικού τουριστικού προϊόντος» και αναμένεται πως θα αναδειχθεί για ακόμα μία χρονιά ως μία από τις σημαντικότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις του κλάδου. Η Γαστρονομική ταυτότητα της Νάξου θα παρουσιαστεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα 4 σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας...
Σεφ από τη Νάξο στην πρώτη γραμμή της γαστρονομίας ήταν και στη HORECA 2017 με το σεφ Δημήτρη Παπαδόπουλο στη μεγάλη οθόνη ...
Bookmark and Share

Για τη Γαστρονομική ταυτότητα της Νάξου, θα ενημερώσουν, οι:

Δημήτρης Λιανός, πρόεδρος Τουριστικής επιτροπής και αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Σεφ Παπαδόπουλος Δημήτρης – Rendez vous catering

Στην παρασκευή και παρουσίαση των πιάτων, θα είναι οι σεφ:

Δημήτρης Παπαδόπουλος, Τάκης Γιαννάκης, Γιώργος Κουρμπέλης, Μάκης Καραγιάννης.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.