Η Πάρος προχωρεί δυναμικά και το 2019 για την τουριστική προβολή του νησιού

Δημοσίευση: 31.01.2019, 10:17
Τελευταία Ενημέρωση: 31.01.2019, 10:20

Η εξειδίκευση των δράσεων προσέγγισης των τουριστικών αγορών με στόχο τη διεύρυνση των ομάδων ενδιαφέροντος με ταυτόχρονη ανάδειξη των επί μέρους στοιχείων του τουριστικού προϊόντος αποτελούν το βασικό κορμό του προγράμματος του Δήμου Πάρου για την τουριστική προβολή το 2019, όπως εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο. Το μοντέλο προώθησης του νησιού μας εναρμονίζεται απόλυτα με τις τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς, προσαρμόζοντας την στρατηγική μας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος, Μάρκος Κωβαίος...
Bookmark and Share

Συγκεκριμένα, πέρα από τη συμμετοχή σε 18 συνολικά εκθέσεις που επιλέχθηκαν με βάση την πιο πάνω στόχευση, προβλέπονται:
 
    • Δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού ( video) για την ανάδειξη των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιόδου του Πάσχα που λαμβάνουν χώρα σε όλο το νησί με προοπτική προβολής σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας με δορυφορική εμβέλεια στην αμερικανική ήπειρο και την Αυστραλία.
 
    • Συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας δημοσιογράφων και επαγγελματιών του Τουρισμού από τις αγορές ενδιαφέροντος με κριτήριο τις θεματικές μορφές που πρόκειται να προβληθούν, βάσει του σχεδιασμού.
 
    • Τέλος, σχετικά με τις εκθέσεις, αξίζει να αναφερθούν η επιτυχημένη συμμετοχή στη FERRIEN  της Βιέννης που μαζί με τη FESPO στη Ζυρίχη, που ακολουθεί, εξυπηρετούν τον στόχο της προσέγγισης ποιοτικού Τουρισμού, η ΒΟΟΤ στο Ντίσελντορφ για την ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού, η ΙΜΤΜ στο Τέλ Αβίβ για την προσέγγιση της ισραηλινής αγοράς και, φυσικά, οι υπόλοιπες καθιερωμένες εκθέσεις στο Μιλάνο, το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Βαρσοβία και το Παρίσι καθώς και στην έκθεση “POSIDONIA SEA TOURISM FORUM” στην Ελλάδα.
 
O δήμαρχος, Μάρκος Κωβαίος, τόνισε: «Το μοντέλο προώθησης του νησιού μας εναρμονίζεται απόλυτα  με τις τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς, τις οποίες και παρακολουθούμε ανελλιπώς, προσαρμόζοντας την στρατηγική μας.  Βασική μας μέριμνα, πράγμα που αποτυπώνεται στο σχεδιασμό μας, είναι η διατήρηση και προβολή των φυσικών, αρχιτεκτονικών και περιβαλλοντικών στοιχείων της Πάρου, η προστασία και ανάδειξη των οποίων αποτελεί τον πυλώνα της πολιτικής μας. Λειτουργούμε με σοβαρότητα και συνέπεια ώστε να επιτύχουμε μεν την επέκταση της τουριστικής περιόδου, αποφεύγοντας όμως τη μαζικοποίηση που αλλοιώνει το χαρακτήρα κάθε τουριστικού προορισμού». 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.