ΣΥΡΙΖΑ Θήρας προς ΝΟΔΕ Κυκλάδων: "Τελικά, μήπως είναι τα μέλη της ΝΔ που έχουν αμνησία και μάλιστα ολική;"

Δημοσίευση: 29.01.2019, 15:00
Τελευταία Ενημέρωση: 29.01.2019, 15:03

Η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θήρας απαντά στη ΝΟΔΕ Κυκλάδων σε πρόσφατη ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, παρουσιάζοντάς το ως ιδέα και έργο της κυβέρνησης Καραμανλή...
Bookmark and Share

Η απάντηση που δίνει η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θήρας στη ΝΟΔΕ Κυκλάδων:

"Όντως το έργο ξεκίνησε επί κυβέρνησης Καραμανλή, όμως η ιδέα σαφώς δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία. Η ιδέα, αρχικά, που στη συνέχεια έγινε επίμονη απαίτηση μέχρι να πάρει σάρκα και οστά, ανήκει στους πολίτες της Θήρας.

Η ανακοίνωση κλείνει την αναφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με τη φράση «Τι έπρεπε δηλαδή να μην το λειτουργήσετε;», λες και απευθύνεται σε χρυσόψαρα. Η ρητορική αντερώτηση «Γιατί δεν το λειτουργήσατε εσείς από το 2011 έως το 2015;» έρχεται αβίαστα.

Θαρρούν πως ξεχνούν οι πολίτες της Σαντορίνης την απειλή του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι θα φορτώσει τον εξοπλισμό του Γ.Ν. Θήρας σε νταλίκες και θα τον στείλει σε άλλα νοσοκομεία.

Θαρρούν πως ξεχνούν οι Σαντορινιοί ότι ακόμη και μετά την έναρξη λειτουργίας του ο κος Άδωνις Γεωργιάδης σε επίσκεψή του στο νησί υποστήριζε ακόμα το ξεπούλημά του σε ιδιώτες, με πρόφαση τη λειτουργία του ως ΣΔΙΤ.

Θαρρούν πως δεν γνωρίζει ο κόσμος ότι τον Απρίλιο του 2014, η Γενική Συνέλευση της ΑΕΜΥ Α.Ε. είχε αποφασίσει να βγάλει το νοσοκομείο στο σφυρί. 

Αφού κυρίες και κύριοι της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, η ανέγερση του νοσοκομείου είναι έργο δικής σας κυβέρνησης, πείτε μας αλήθεια ποια μελέτη κάνατε και ποια πρόνοια λάβατε εκ των προτέρων για τη στέγαση του προσωπικού του νοσοκομείου, σε ένα νησί που από τότε φαινόταν ότι το πρόβλημα της στέγασης θα κυριαρχούσε στο άμεσο μέλλον;

Μήπως τελικά η ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου ήταν μέρος του αρχικού σχεδίου;

Τελικά, μήπως είναι τα μέλη της ΝΔ που έχουν αμνησία και μάλιστα ολική; Να είστε σίγουροι όμως ότι οι πολίτες της Θήρας, που λαμβάνουν καθημερινά υπηρεσίες Υγείας από το Δημόσιο Γ.Ν. Θήρας, ούτε από αμνησία πάσχουν, ούτε από έλλειμμα κρίσης."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.