Προβολή της Σύρου στο «Travel + Leisure Magazine»

Δημοσίευση: 28.01.2019, 20:59
Τελευταία Ενημέρωση: 28.01.2019, 21:13

Το «Travel + Leisure Magazine» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά περιοδικά στην αμερικανική βιομηχανία ταξιδίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Αφιέρωμα του «Travel + Leisure Magazine» για τη Σύρο αναδεικνύει μέσα από χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό και γλαφυρές περιγραφές το νησί, προβάλλοντάς το ως ιδανικό τουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά στην ιστορία και στον πολιτισμό....
Bookmark and Share

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και των επαφών του με όλους τους πολύτιμους συνεργάτες του που δρουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού, επεδίωξε συνάντηση, τον Ιούλιο του 2018, με την κα Eleni Gage, εκπρόσωπο του περιοδικού «Travel + Leisure Magazine».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Μενδρινού(φωτο Δεξιά) παρουσίασε στην κα Gage (φωτο Αριστερά), το πολιτιστικό πρόγραμμα του 2019, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού.

Το «Travel + Leisure Magazine» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά περιοδικά στην αμερικανική βιομηχανία ταξιδίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό κοινό και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Μάλιστα, τα μέρη που έχουν κατά καιρούς προβληθεί στο περιοδικό παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τουριστικής τους επισκεψιμότητας. 

Tο συγκεκριμένο αφιέρωμα του «Travel + Leisure Magazine» για τη Σύρο αναδεικνύει μέσα από χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό και γλαφυρές περιγραφές το νησί, προβάλλοντάς το ως ιδανικό τουριστικό προορισμό. ενώ παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά στην ιστορία και στο πολιτισμικό του απόθεμα.

Ο δήμος Σύρου - Ερμούπολης, ευχαριστεί θερμά τον κ. Peter Tiboris για την πολύτιμη συμβολή του στην επαφή του Τμήματος Πολιτισμού με την Eleni Gage, τη δημοσιογράφο Jennifer Salerno, καθώς και όλους τους συνεργάτες του «Travel + Leisure Magazine» για το εξαιρετικό αφιέρωμά τους στη Σύρο.  


Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.