ΝΕ Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΟΔΕ: "Πουθενά και ποτέ δεν συναντήθηκαν οι πολιτικές μας"

Δημοσίευση: 21.01.2019, 21:54
Τελευταία Ενημέρωση: 21.01.2019, 22:00

"Στην πρόσφατη ανακοίνωση της, η ΝΟΔΕ των Κυκλάδων, δικαιολογημένα διαπιστώνει την “απουσία” μας όλη την τετραετία, γιατί όντως πουθενά και ποτέ δεν συναντηθήκαμε!", επισημαίνει στην απάντηση που δίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων. Όσο για τα προβλήματα που προέκυψαν από τους δασικούς χάρτες (σε καμία περίπτωση δήμευση περιουσιών), παραδεχθείτε πρώτα, ότι αυτά δημιουργήθηκαν από τους νεοδημοκρατικούς νόμους, παλιούς (998/79) και νέους που ψήφισε και ο κ. Βρούτσης (4280/8-8-2014), προσθέτει, μεταξύ άλλων, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων...
Bookmark and Share

Ολόκληρη η απαντητική ανακοίνωση της ΝΕ Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΝΟΔΕ Κυκλάδων:

"Πουθενά και ποτέ δεν συναντήθηκαν οι πολιτικές μας
 
Στην πρόσφατη ανακοίνωση της, η ΝΟΔΕ των Κυκλάδων, δικαιολογημένα διαπιστώνει την “απουσία” μας όλη την τετραετία, γιατί όντως πουθενά και ποτέ δεν συναντηθήκαμε! 
 
Πράγματι, δεν συναντηθήκαμε στο άνοιγμα του Νοσοκομείου της Σαντορίνης, στη βάση ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ στη Σύρο, στην αναβάθμιση των Νοσοκομείων Σύρου, Νάξου, στην αναγέννηση των Κέντρων Υγείας. 
 
Δεν συναντηθήκαμε στον αγώνα για το άνοιγμα του Νεωρίου, στην εξεύρεση λύσης του Σμυριδικού στη Νάξο, στην υπεράσπιση των εργαζομένων και στα μέτρα κατά της ανεργίας.
 
Δεν συναντηθήκαμε στην ολοκλήρωση, εκκίνηση και επανακατασκευή υποδομών όπως το νέο Αεροδρόμιο στην Πάρο, το μεγάλο φράγμα στη Νάξο, το λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη, στην ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης στη Σύρο, την Πάρο και τη Μύκονο, στις αφαλατώσεις των μικρών νησιών.
 
Δεν συναντηθήκαμε στη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, της μεταποίησης, του ποιοτικού τουρισμού, του πολιτισμού και της αποκατάστασης των εγκαταλειμμένων  μνημείων.
 
Δεν συναντηθήκαμε στους αγώνες για το περιβάλλον και τη θεσμοθέτηση μέτρων για την προστασία του (Natura, ανακύκλωση).
 
Δεν συναντηθήκαμε στις δράσεις αλληλεγγύης και στη θεσμοθέτηση κοινωνικών μέτρων.
 
Δεν συναντηθήκαμε στην Τήνο,  στην ανάκτηση του λαϊκού και δημοκρατικού χαρακτήρα του ΠΙΙΕΤ, όπως όριζαν οι μεγάλοι δωρητές του νησιού και της χώρας. 
 
Δεν συναντηθήκαμε στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Σύρο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Κυκλάδων, στον καθορισμό ενός νέου προτύπου βιώσιμης ανάπτυξης των Κυκλάδων, στα ζητήματα που αναδείχθηκαν από τους Δήμους και εντάχθηκαν στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ν.Αιγαίου και στον Φιλόδημο, με χρηματοδοτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων.
 
Τέλος, δεν συναντηθήκαμε ούτε την Πρωτοχρονιά, στην έναρξη του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου που επιδοτεί τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τις μεταφορές εμπορευμάτων και καυσίμων στις Κυκλάδες.
 
Όσο για τα προβλήματα που προέκυψαν από τους δασικούς χάρτες (σε καμία περίπτωση δήμευση περιουσιών), παραδεχθείτε πρώτα, ότι αυτά δημιουργήθηκαν από τους νεοδημοκρατικούς νόμους, παλιούς (998/79) και νέους που ψήφισε και ο κ. Βρούτσης (4280/8-8-2014) και έπειτα ζητήστε πολιτισμένα,  χωρίς ντροπή, την τροποποίησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε κανέναν δασικό νόμο, απλά εφαρμόζει τους υπάρχοντες με την έγκριση του ΣτΕ και τη συνταγματική επιταγή για τους δασικούς χάρτες.
 
Η ΝΕ Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπει στο χορό των ανακοινώσεων – κραυγών. Θα συνεχίσει να δίνει λύσεις σε προβλήματα που η δική σας παράταξη δημιούργησε, να δουλεύει συστηματικά και να αφουγκράζεται τις ανάγκες, χωρίς τον ναρκισσισμό της αυτοπροβολής.  
 
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ"
 
Newsroom Cyclades Voice  

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.