Δήμαρχος Αμοργού: Καλούμε όλους τους συνεργάτες μας, χωρίς αποκλεισμούς, στην κοινή προσπάθεια

Δημοσίευση: 17.01.2019, 15:16
Τελευταία Ενημέρωση: 17.01.2019, 15:38

Η δημοτική παράταξη "Ένωση για την Πρόοδο της Αμοργού" από το 2002 που ιδρύθηκε και εκλέχτηκε τρεις φορές με την ψήφο των κατοίκων του νησιού, αλλά ακόμη και την προηγούμενη Δημοτική περίοδο που έχασε για μια ψήφο, υπηρέτησε το Δήμο με αφοσίωση στο συμφέρον της Αμοργού και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επισημαίνει ο δήμαρχος Αμοργού, Νίκος Φωστιέρης, με αφορμή τις διευκρινήσεις του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου, Λευτέρη Καραΐσκου. Κάνοντας αναφορά στο τεράστιο όπως το χαρακτηρίζει έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική αρχή στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, επισημαίνει ότι σε αυτό συνέβαλαν όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Καραΐσκου...
Ο δήμαρχος Αμοργού, Νίκος Φωστιέρης
Bookmark and Share

Ενόψει δε και του τεράστιου έργου που έχει η η δημοτική αρχή ακόμη να επιτελέσει, ο δήμαρχος Αμοργού απευθύνει "κάλεσμα προς όλους τους συνεργάτες μας, τους οποίους δεν κατηγοριοποιούμε και δεν αποκλείομε, διότι δεν περισσεύει κανένας, στην κοινή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας η οποία μας ετίμησε."

Παράλληλα, δηλώνει, ότι δεν θα απαντήσει σε καμία άλλη πρόκληση οιουδήποτε, εκτός εάν θίγεται η τιμή και η υπόληψή του, γιατί ο χρόνος του είναι πολύτιμος.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του δημάρχου Αμοργού, Νικολάου Φωστιέρη:

"Η «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ»  ιδρύθηκε κατά τις  Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 και ήδη διάγει το 17ο έτος της ζωής της, έχοντας προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στο νησί, τις οποίες έχει αναγνωρίσει το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων, που με τη ψήφο τους μας έχουν τρεις φορές αναθέσει να υπηρετήσομε και να επιλύσομε τα προβλήματα τους ¨ και αυτό πράξαμε μέχρι σήμερα και θα πράξομε και στο μέλλον, εφ’ όσον ο λαός της Αμοργού ανανεώσει την εμπιστοσύνη του.

Ακόμη και στην προηγούμενη Δημοτική περίοδο (2011-2014) που ο συνδυασμός μας ήλθε δεύτερος, αν και έχασε με μια ψήφο, υπηρετήσαμε το Δήμο από το νέο μας ρόλο με αφοσίωση στο συμφέρον της Αμοργού και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.


Τόσο ως εκλεγμένη Δημοτική αρχή όσο και ως Αντιπολίτευση, ουδέποτε είχαμε διασπάσεις, ακόμα και όταν χάσαμε τις εκλογές και αυτό οφειλόταν στην αλληλοεκτίμηση που υπήρχε μεταξύ των μελών του συνδυασμού, αλλά και σε περιπτώσεις διαφωνιών, πάντα με το διάλογο υπήρχαν λύσεις.

Σε όλο αυτό το διάστημα έτυχε, εμένα να εμπιστεύονται οι σύμβουλοι ως πρώτο μεταξύ ίσων και ουδέποτε ετέθη θέμα έστω και από ένα μέλος του συνδυασμού, μέχρι πρότινος, αντικατάστασης μου.

Τη Δημοτική περίοδο που διανύομε, ο Δήμος έχει επιτελέσει ένα τεράστιο έργο, έχοντας εντάξει έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που οφείλονται στη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία και σ’ αυτό συνέβαλε πρωτίστως το προσωπικό του Δήμου, όλα τα μέλη του συνδυασμού, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Καραΐσκου, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε.

Για την υλοποίηση αυτού του τεράστιου προγράμματος έργων, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από όλους, που δεν αφήνει χρόνο για προεκλογικές δραστηριότητες. Όλα τα εκλογικά θέματα θα ρυθμισθούν στο καιρό τους από τα όργανα της παράταξης, ώστε οι πολίτες του νησιού να αποφασίσουν, διότι αυτοί με τη ψήφο τους ανεβάζουν και κατεβάζουν συμβούλους και συντονιστές/ υπηρέτες (Δημάρχους δηλαδή).  Ο λαός τότε θα εκτιμήσει το έργο που ο καθένας έχει προσφέρει και θα κρίνει και η κρίση των πολλών, πάντα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και θα τη σεβαστούμε με θρησκευτική ευλάβεια.

Πάντα γινόταν και θα γίνει ανανέωση στους συνδυασμούς, αυτό όμως που προέχει είναι η ανανέωση στις ιδέες και όχι στα πρόσωπα και τις ηλικίες. Και νομίζομε ότι σ’ αυτό δεν υστερήσαμε.

Με τις σκέψεις αυτές και εν όψει του τεράστιου έργου που έχομε μπροστά μας καλούμε όλους τους συνεργάτες μας, τους οποίους δεν κατηγοριοποιούμε και δεν αποκλείομε, διότι δεν περισσεύει κανένας, στην κοινή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας η οποία μας ετίμησε.

Και τέλος δηλώνω ότι δεν θα απαντήσω σε καμία άλλη πρόκληση οιουδήποτε, εκτός εάν θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου, γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.