"Σε κινητοποίηση θα προχωρήσουν ο Δήμος και οι πολίτες της Κέας για να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής"

Δημοσίευση: 12.01.2019, 12:24
Τελευταία Ενημέρωση: 12.01.2019, 12:55

Τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει η Εθνική Τράπεζα να κλείσει το υποκατάστημα που λειτουργεί στην πρωτεύουσα της Κέας, την Ιουλίδα, επισήμανε ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ευαγγέλου, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, σημειώνοντας παράλληλα ότι το κλείσιμο του υποκαταστήματος που αποφάσισε η διοίκηση της Εθνικής αποτελεί υποβάθμιση της περιοχής που έρχεται σε αντίθεση με τις προσπάθειες που ο Δήμος και η τοπική κοινωνία έχουν καταβάλει για την αναβάθμισή της. Τρεις οικογένειες θα περιέλθουν σε πολύ δυσχερή θέση, ενώ επαγγελματίες, κάτοικοι και επισκέπτες δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν όπως σήμερα, πρόσθεσε...
Ο δήμαρχος Κέας, Γιάννης Ευαγγέλου
Bookmark and Share

Υπογραμμίζοντας ο δήμαρχος Κέας ότι ο αριθμός των κατοίκων πολλών μικρών κοινωνιών σε ολόκληρη τη χώρα που στήριζαν επί χρόνια και στηρίζουν και σήμερα την Εθνική Τράπεζα,δεν είναι καθόλου αμελητέος, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει τόσο από πλευράς του δήμου όσο και των βουλευτών των Κυκλάδων, αλλά και άλλων ενδιαφερομένων, προκειμένου να πείσουν τη διοίκηση της Εθνικής να μην υλοποιήσει την απόφαση να κλείσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο το υποκατάστημα στην Ιουλίδα Κέας, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να εισακουστεί η έκκλησή τους.

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να αποφασιστεί από κοινού με επαγγελματίες της περιοχής ο τρόπος με τον οποίο θα προβούμε σε κινητοποίηση ώστε να μην υλοποιηθεί η εν λόγω απόφαση, ανέφερε ο δήμαρχος Κέας.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ευαγγέλου, ερωτηθείς σχετικά με την πορεία κατασκευής του ΧΥΤΑ, απάντησε ότι τον ερχόμενο Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί αυτό το σημαντικό για το νησί έργο, ενώ παράλληλα προχωρεί και η ανακύκλωση, λέγοντας ότι προ ημερών παραλήφθηκε και ο συμπιεστής ανακυκλώσιμων.

Επίσης πολύ σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Γιάννης Ευαγγέλου την ανακήρυξη αναδόχου για το έργο αποχέτευσης που πρόκειται να συνδυαστεί και με την κατασκευή ΒΙΟΚΑ.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο δήμαρχος ΚέαςNewsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.