Δέσμευση του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος

Δημοσίευση: 12.01.2019, 12:15
Τελευταία Ενημέρωση: 12.01.2019, 12:16

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, δέχθηκε την Παρασκευή 12/1, στο γραφείο του στη Ρόδο, την επίσκεψη του προέδρου της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή (ΛΣ – ΕΛΑΚΤ), Κωνσταντίνου Ζάχαρη και του Ευστάθιου Σαμαρά, μέλους του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ), συνοδευομένων από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Νίκο Φουτούλη. Δέσμευση του περιφερειάρχη για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος, όπως έγινε με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία...
Bookmark and Share

Ο περιφερειάρχης είχε  μαζί τους εγκάρδια συζήτηση σχετικά με το έργο που το Λιμενικό Σώμα επιτελεί στα νησιά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το έργο αυτό παράγεται.

Ο κ. Χατζημάρκος εξήρε την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της μεγαλύτερης νησιωτικής Περιφέρειας της χώρας και εξέφρασε την ικανοποίησή του από το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος εξέθεσαν στον Περιφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει του προσωπικό του ΛΣ που υπηρετεί στα νησιά, λόγω της υποστελέχωσης, καθώς και την ανάγκη εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του.
 
Ο περιφερειάρχης περιέγραψε στους κ.κ. Ζάχαρη και Σαμαρά το πώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στήριξε το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία στις ανάγκες εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού τους και δεσμεύτηκε, μέσω της ίδιας οδού που ενισχύθηκαν τα προαναφερθέντα Σώματα Ασφαλείας, να υπάρξει πρωτοβουλία και για το Λιμενικό Σώμα, λόγω του κρίσιμου ρόλου του στην περιοχή της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου, της οποίας η ζωή συνδέεται άρρηκτα με τη θάλασσα.
 
Συμφωνήθηκε να ανανεωθεί το ραντεβού στο προσεχές διάστημα, όπου κάθε μια από τις δύο πλευρές θα προωθήσει το περιεχόμενο αυτού του στόχου, αφού βεβαίως ενημερωθεί η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.