Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου ο Γιάννης Δεκαβάλλας - Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Δημοσίευση: 28.12.2018, 14:27
Τελευταία Ενημέρωση: 28.12.2018, 14:42

Συνάντηση με τον περιφερειακό σύμβουλο, Γιάννη Δεκαβάλλα, είχε το πρωί της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου στο γραφείο του στη Σύρο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Δεκαβάλλας υπέβαλε την παραίτησή του από περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου. Ο Γιάννης Δεκαβάλλς, στην επιστολή παραίτησης που υπέβαλε, δηλώνει μεταξύ άλλων, ότι ολοκληρώνει τον κύκλο του στην αυτοδιοίκηση μετά 36 χρόνια συνεχούς παρουσίας του και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές...
Bookmark and Share

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, δήλωσε τα εξής: 

«Υπάρχουν πολιτικές προσωπικότητες, οι οποίες δεν αποχωρούν από την πολιτική αλλά “παραμερίζουν” για να παρακολουθούν τα πολιτικά τεκταινόμενα από άλλη οπτική.
Ο Γ. Δεκαβάλλας, γνήσιος αυτοδιοικητικός, παρέμεινε πιστός στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, παρά τα πλείστα κελεύσματα που δέχθηκε από το κεντρικό πολιτικό σύστημα. Πορευθήκαμε μαζί για πολλά χρόνια, στην αρχή ακολουθώντας την ίδια πολιτική διαδρομή και κατόπιν σε διαφορετικές πολιτικές διαδρομές, με διαφορετικές πολιτικές θέσεις για τα μεγάλα θέματα του νησιού, οι οποίες όμως είχαν κοινό προορισμό: 
την ευημερία των συμπολιτών μας και την πρόοδο της Σύρου. 
Δεν θα κάνω σήμερα καμία πολιτική αξιολόγηση του έργου του, διότι πίστευα και πιστεύω ότι την αξιολόγηση των πολιτικών πρέπει να την κάνει ο λαός. Και ο λαός της Σύρου εκφράστηκε επανειλημμένα για τον Γιάννη Δεκαβάλλα. Θέλω να τονίσω, όμως, ότι ο Γιάννης χαίρει του πολιτικού σεβασμού και της εκτίμησης μου, πέραν των άριστων κοινωνικών σχέσεων που διατηρούμε. Του εύχομαι από καρδιάς “ό,τι καλύτερο” στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.  

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεκαβάλλας, δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λεονταρίτη για τα θερμά του λόγια. Συνεργαστήκαμε και συμβιώσαμε συνολικά επί 17 ολόκληρα χρόνια στον Δήμο και την Περιφέρεια, άλλοτε στην ίδια πλευρά και άλλοτε στην αντίπερα όχθη. 
Μπορεί να είχαμε κατά καιρούς διαφορετική εκτίμηση και προσέγγιση πάνω στα θέματα που μας απασχολούσαν και είχαμε να επιλύσουμε, ωστόσο θεωρώ ότι και οι δύο εργαστήκαμε με ανιδιοτέλεια για το καλό του τόπου και των κατοίκων του. 
Εύχομαι σε όσους συναδέλφους συνεχίσουν στην Αυτοδιοίκηση ή σε όσους επιλέξουν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου, να επιδείξουν αφοσίωση και ευθύνη στις θέσεις που θα τους εμπιστευθεί ο λαός. 
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, καθώς και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία αυτά χρόνια, υπηρετώντας ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί ως Σώμα, τον θεσμικό ρόλο που μας είχε ανατεθεί από τον λαό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω προς τον επικεφαλής του συνδυασμού και επί πολλά χρόνια υπηρέτη της Δημόσιας Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης Γιάννη Μαχαιρίδη, ο οποίος μου έκανε την τιμή να με εμπιστευτεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στο νομό Κυκλάδων. Καλή συνέχεια!». 
 
Επισυνάπτεται ο απολογισμός του κ. Δεκαβάλλα 

Newsroom Cyclades Voice

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.