Σε χριστουγεννιάτικα bazzar της Ρόδου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός

Δημοσίευση: 15.12.2018, 15:20
Τελευταία Ενημέρωση: 15.12.2018, 15:24

Το πρωί του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου", Μανώλης Γλυνός, περιόδευσε στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, όπου επισκέφθηκε τα χριστουγεννιάτικα bazaar Επαγγελματικών Συλλόγων και Πολιτιστικών Φορέων του νησιού...
Bookmark and Share

Αναλυτικότερα, ο κ. Γλυνός επισκέφτηκε μεταξύ άλλων τα φιλανθρωπικά χριστουγεννιάτικα Bazaar της Ομάδας Κοινωνικής Δράσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, της Λέσχης Lions, του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ρόδου.


 
Κατά την παρουσία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες για τοπικά κοινωνικά ζητήματα.


Σχολιάζοντας τη μαζική και επιτυχημένη πρωτοβουλία των τοπικών φορέων ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Μανώλης Γλυνός, δήλωσε τα εξής:
"Οι οργανωτές και οι συμμετέχοντες, απέδειξαν και φέτος ότι οι φιλανθρωπικές και κοινωφελείς δράσεις αποτελούν ένα μόνιμο πυλώνα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα πυλώνα που όχι μόνο οι πολίτες αλλά και οι κρατικές δομές με στοχευμένες πολιτικές και πόρους πρέπει να στηρίζουν 365 μέρες το χρόνο.
Εναπόκειται λοιπόν στην τοπική αυτοδιοίκηση και πολύ περισσότερο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να πρωτοστατεί με επαρκείς πόρους και ορθολογικές πολιτικές. Πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες χωρίς προσδοκία πολιτικού οφέλους ή εκλογικής επιρροής. Για εμάς ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή, ο στόχος για μία ανθρώπινη κοινωνία χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς είναι αδιαπραγμάτευτος." 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.