Ο Βασίλης Βρούτσης υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 06.12.2018, 16:40
Τελευταία Ενημέρωση: 06.12.2018, 17:00

Ο Βασίλης Βρούτσης, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής των "Πολιτών για τα Νησιά μας", ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αν και όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά: "Δε χρειάζεται να σας ανακοινώσω τίποτα, έτσι και αλλιώς δεν έφτασα στο νησί εχθές για να συστηθώ. Όλοι αισθανόμαστε σήμερα, τι είναι αναγκαίο να γίνει. Στις τοπικές εκλογές θα κατέλθω ως υποψήφιος Δήμαρχος, με ανθρώπους, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες έγνοιες και αγωνίες. Που εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα μαζί και άλλους που βρεθήκαμε πρόσφατα, αλλά και με αυτούς που θα βρεθούμε στο μέλλον... Έχουμε την ιστορική ευκαιρία, τώρα που έπεσαν οι μάσκες, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας..."
Bookmark and Share

Αναλυτικά, η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Βρούτση:

"Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Δεν υπάρχουν πιο ύπουλα λόγια από τα όμορφα λόγια, δεν υπάρχουν μεγαλύτερες απογοητεύσεις από τις ευχές, δεν υπάρχει χειρότερος τύραννος από τον αυτόκλητο προστάτη. Δε θα σας πω, λοιπόν ούτε όμορφα λόγια, ούτε θα ευχηθώ, ούτε θα σας παραστήσω τον σωτήρα. Δεν το έκανα ποτέ άλλωστε.

Αυτά που ζούμε στο Δήμο μας δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας κατάρας. Η τωρινή πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα πράξεων ανθρωπίνων, είναι φτιαγμένη από πράγματα που αποφασίστηκαν μέσα σε κλειστά γραφεία, ψηφίστηκαν και υπογράφηκαν από ανθρώπους και έγιναν πράξη από τους ίδιους.

Η σημερινή κατάσταση είναι διαμορφωμένη από πολιτικές αποφάσεις που παρουσιάζονται ως το κοινό καλό. Ε, λοιπόν δεν υπάρχει κοινό καλό αν δε το περιγράψουμε. Οι λέξεις είναι κενές αν δεν πούμε συγκεκριμένα τι είναι καλό για έναν μας που μένει στον Απόλλωνα, τι είναι καλό για μία από εμάς που μένει στη Χώρα, τι είναι τελικά καλό για ένα παιδί που μεγαλώνει στη Δονούσα, στη Μέση, στο Σκαδό, στο Αγερσανί, οπουδήποτε σε αυτόν τον τόπο. Εδώ δε ζούνε μέσοι-όροι. Εδώ ζούνε άνθρωποι, εδώ υπάρχουν οι κοινωνίες των ανθρώπων μας, που θέλουν να δουλέψουν, να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο και να γίνουν καλά όταν αρρωστήσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα αμέτρητα χρόνια το μόνο που μας ρωτούν οι «άρχοντες» είναι για το πότε θα πλακοστρώσουν και πότε θα φυτέψουν καμιά κολώνα και τίποτα παραπάνω.

Στέκομαι μπροστά σας και δε σας προσφέρω τίποτα, αντίθετα σας ζητώ να σταθούμε όρθιοι μπροστά στην εποχή μας, να σταθούμε στα πόδια μας γερά και να κοιτάξουμε στα μάτια τη ζωή μας σε αυτόν εδώ τον τόπο, μέσα σε αυτό εδώ το πέλαγος και να απαιτήσουμε να ζήσουμε και όχι απλά να επιβιώσουμε.

Δε χρειάζεται να σας ανακοινώσω τίποτα, έτσι και αλλιώς δεν έφτασα στο νησί εχθές για να συστηθώ. Όλοι αισθανόμαστε σήμερα, τι είναι αναγκαίο να γίνει. Στις τοπικές εκλογές θα κατέλθω ως υποψήφιος Δήμαρχος, με ανθρώπους, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες έγνοιες και αγωνίες. Που εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα μαζί και άλλους που βρεθήκαμε πρόσφατα, αλλά και με αυτούς που θα βρεθούμε στο μέλλον. Με πολίτες που εργάζονται και ζουν τις οικογένειές τους εδώ, με τους οποίους έχουμε κοινή σκέψη, όραμα και διάθεση να σχεδιάσουμε, να μελετήσουμε, να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί τα αυτονόητα, αλλά κυρίως για να βάλουμε τα θεμέλια σε εκείνα, που μας λένε ότι δε γίνονται. Μακριά από κομματικούς πάτρωνες και «νεόπλουτους» της πολιτικής, αλλά με τη στήριξη μιας ολόκληρης κοινωνίας που ψάχνει για ένα ξέφωτο. Που θέλει και μπορεί να στηρίξει επιτέλους τον ίδιο της τον εαυτό. Που πρέπει επιτέλους η ίδια να δώσει το χρίσμα στον εαυτό της.

Έχουμε την ιστορική ευκαιρία, τώρα που έπεσαν οι μάσκες, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Έχουμε υποχρέωση ο
ένας πλάι στον άλλο να εργαστούμε για τα κοινά, να διαμορφώσουμε ένα σχέδιο, ένα πολιτικό σχέδιο δημιουργίας αλλά και δυναμικών διεκδικήσεων, που θα αλλάξει σελίδα στην ιστορία του τόπου μας. Μαζί, εδώ και τώρα!

Νάξος, 06 Δεκεμβρίου 2018

Με ευθύνη και τιμή,

Βασίλης Βρούτσης "

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Filotitis έγραψε: 10/12/2018
Δλδ ΟΡΙΝΟΣ, είναι κακό να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Συγχωριανοτ του. ΑΝ ανήκεις στον ΣΥΡΙΖΑ μια χαρά τα καταφέρατε, αν ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ είσαι ψεκασμενος

Ο αναγνώστης: ORINOS έγραψε: 09/12/2018
Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΡΟΥΤΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ. ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ .......

Ο αναγνώστης: έγραψε: 08/12/2018
Ο "γέρος" δύο "δεκανίκια" θέλει να σταθεί αλλά οχι για να τρέξει

Ο αναγνώστης: o kritis sas έγραψε: 08/12/2018
κα Μαύρου, συγνώμη για την παρατήρηση, το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει ότι έδωσε στήριξη στον Λέανδρο Χατζηανδρέου και όχι Λεονάρδος, έτσι θα έπρεπε να το ανακοινώσετε κι εσείς...

Ο αναγνώστης: o kritis sas έγραψε: 08/12/2018
ότι ποιο λογικό έχω ακούσει ποτέ στην πολιτική, στέκομαι μπροστα σας χωρίς να σας προσφέρω τίποτα, τεράστια κουβέντα από ένα 35χρόνο, συγχαρητήρια αγόρι μου, κερδίζεις την εμπιστοσύνη όλων έτσι, μαζί με σένα θα μπορούμε να ξανατραγουδήσουμε ''της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ''

Ο αναγνώστης: έγραψε: 08/12/2018
αν και απο βοσκοφορι οΒασιλης δεν εμαθε οτι οποιοσ φυγη απο το μαντρι τον τρωι ο Λυκος ... .Τα καταφεραν να τον σπρωξουν στην πολιτικη καταστροφη του καποιοι που ηθελαν ναξεμπερδεουν μια και καλη μαζι του.

Ο αναγνώστης: Bee έγραψε: 07/12/2018
Βαθιά συγκίνηση προκαλούν τα λόγια και οι θέσεις σου νεαρέ Βασίλη Βρούτση.Είναι πολύ σπουδαίο να βλέπεις μπροστά σου ανθρώπους και όχι αριθμούς.Είναι γενναίο να ξεκόβεις από το κοπάδι με τα ευνουχισμένα ΠΡΟΒΑΤΑ που τρέφονται με τα μεταλλαγμένα των πουλημένων αφεντικών τους και εμφανίζονται ως βαπτισμένα ντόπια,δεν έχουν την δύναμη ούτε να βελάξουν και το μόνο που περιμένουν είναι να τους κόψουν το λαρίγγη! Αυτό είναι το μέλλον που οραματίζονται!!!Δεν δούλεψαν ποτέ για το ψωμί τους.Η ίντριγκα και η λαμογιά ήταν και είναι η πρωινή τους απασχόληση.Δεν αγωνίζονται για τίποτα τίμιο , ηθικό και ελπιδοφόρο.Με σύμβουλο τους μόνιμο τα συμπλέγματα κατωτερότητας που διαθέτουν και με την βοή που έχουν στα αυτιά τους από τον θόρυβο που οι ίδιοι παράγουν ως ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΟΤΟΙ, καπηλεύονται τους αγώνες που με εξαιρετικό ήθος και αξιοπρέπεια δώσατε τόσο η ομάδα σου όσο και η Μείζονα Αντιπολίτευση και καταφέρατε στην κυριολεξία να τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΤΕ για να φαίνονται οι ΤΟΥΡΛΑ ΚΟΙΛΑΡΕΣ τους που έχουν φάει τον άμπακο.Οι Αξώτες τους κοιτάνε παίζοντας ΒΙΟΛΑ και απλώνουν τα χέρια για καμιά κολώνα φωτισμού , ασφαλτόστρωση σοκακιού, μεταφορά του σκουπιδοτενεκέ στα μούτρα του απέναντι σβήσιμο αγορά νομικής ή υγειονομικής παράβασης κ.λ.π!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ Ε ΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΑΚΙΑ στους απανταχού Πατριώτες μας¡!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο αναγνώστης: έγραψε: 07/12/2018
ΒΑΣΙΛΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΡΓΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.