Ο δρόμος Αεροδρομίου - Οίας κεντρικό ζήτημα κατά την επίσκεψη Λεονταρίτη στη Σαντορίνη

Δημοσίευση: 18.11.2018, 17:37
Τελευταία Ενημέρωση: 18.11.2018, 17:56

Το ζήτημα της ολοκλήρωσης του δρόμου Αεροδρομίου - Οίας απασχολεί ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία, αλλά και το δήμο Θήρας και συζητήθηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και εκτελών χρέη επάρχου Θήρας, Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος και ενημέρωσε για τις επικείμενες παρεμβάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης....
Τμήμα του οδικού δικτύου Αεροδρομίου - Οίας
Bookmark and Share

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα οδοποιίας με άσφαλτο κλειστού τύπου από την διασταύρωση Καμαρίου μέχρι το Αεροδρόμιο και από τον Καρτεράδο μέχρι την διασταύρωση προς Μεσσαριά. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, θα πραγματοποιηθούν έργα διαγράμμισης και αλλαγής σήμανσης (πινακίδων) σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νησιού.
 
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου μετέβησαν στο νησί ο προϊστάμενος και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι οποίοι παρουσία της δημοτικής αρχής και στελεχών της Εγνατίας Α.Ε., πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο του επαρχιακού οδικού δικτύου στο οποίο διαπιστώθηκε πρόβλημα μετά από την τελευταία βροχόπτωση, με σκοπό να δοθούν κατευθύνσεις και οδηγίες για τη δρομολόγηση της άμεσης αντιμετώπισής του.
 
Το ίδιο βράδυ στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του αντιπεριφερειάρχη, με τη συμμετοχή του δημάρχου και παρουσία των στελεχών της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και της Εγνατίας Α.Ε., κατά την οποία υπήρξε δέσμευση για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που διαπιστώθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω έργο ξεκίνησε το Μάρτιο του 2014 και μετά από πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις που υπήρξαν στην εξέλιξη των εργασιών, τον περασμένο Ιούλιο δόθηκε στην κυκλοφορία μετά την ολοκλήρωση της οδοστρωσίας της α΄ φάσης, με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων να εκφράζει την ικανοποίησή του και να δηλώνει, ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου πιστή στις δεσμεύσεις της  θα συνεχίσει τις προσπάθειές της προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί στο 100%.
 
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στη Σαντορίνη, ο κ. Λεονταρίτης είχε επίσης επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες του επαρχείου και θεσμικούς φορείς του νησιού.

Διαβάστε επίσης: 

Έντονη ανησυχία του δημάρχου Θήρας για τη μη ολοκλήρωση του δρόμου Αεροδρομίου - Οίας  


Newsroom Cyclades Voice με πληροφορίες από santonews.com

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.