Γ. Δαμουλάκης: Θεωρώ ότι ο κόσμος της Μήλου θα μας δώσει εκ νέου την εντολή

Δημοσίευση: 18.11.2018, 13:53
Τελευταία Ενημέρωση: 18.11.2018, 14:39

Ο δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης, παρά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τέσσερις ακόμη υποψηφίους δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, μιλώντας σχετικά στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, εκφράζει την πεποίθηση ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά θα εκλεγεί δήμαρχος αφού πιστεύει ότι ο κόσμος της Μήλου θα εκτιμήσει το έργο το οποίο γίνεται καθημερινά, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η δημοτική αρχή και θα δώσει τη δυνατότητα στον ίδιο και την ομάδα που τον πλαισιώνει να εργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη της Μήλου, που ήδη σημειώνει μεγάλη πρόοδο ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού. Παράλληλα, επισημαίνει ότι "τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στις δημοτικές εκλογές"...
Ο δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης
Bookmark and Share

Ο δήμαρχος Μήλου, απαντώντας στο ερώτημα που αφορά το γεγονός εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το δημαρχιακό θώκο τεσσάρων ακόμη υποψηφίων για ένα δήμο στον οποίο οι ψηφοφόροι ανέρχονται σε 3.500, λέει πως με το νέο εκλογικό νόμο σε ένα μικρό δήμο όπως είναι της Μήλου για τις δημοτικές εκλογές απαιτούνται πλέον πολύ λιγότεροι υποψήφιοι για την κατάρτιση ψηφοδελτίου, γεγονός που κάνει ευκολότερη την εκδήλωση περισσότερων δημοτικών παρατάξεων να λάβουν μέρος.

Ο Γεράσιμος Δαμουλάκης, εκφράζει παράλληλα την άποψη, ότι "τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στις δημοτικές εκλογές", προσθέτοντας ότι "από τις πράξεις μας δίνουμε το στίγμα μας", καθώς και ότι μια σημαντική παράμετρος είναι η εμπειρία.

Ο ίδιος με την ομάδα του που νίκησαν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, όπως αναφέρει, θα είναι για τρίτη συνεχή φορά υποψήφιος.

Ο δήμαρχος Μήλου αναφορικά με την εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου, σημειώνει, ότι στους μικρούς τόπους, όπως έχει σημειωθεί και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας της οποίας είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της, δεν θα δυσκολέψουν τα πράγματα, γιατί στους μικρούς τόπους την επόμενη μέρα των εκλογών φεύγει η αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου και όλοι γίνονται μια ομάδα για να βοηθήσουν τον τόπο.  

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Γεράσιμος Δαμουλάκης


Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.