Επένδυση 10 εκ. ευρώ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 08.11.2018, 16:37
Τελευταία Ενημέρωση: 08.11.2018, 16:39

Στα 10 εκ. ευρώ ανέρχεται το ύψος της επένδυσης στον τομέα του τουρισμού που υλοποιεί στη Θεσσαλονίκη ο ξενοδοχειακός όμιλος...
Bookmark and Share

... Τhe Luxury Hotels. Η επένδυση αφορά την ανακαίνιση του πεντάστερου ξενοδοχείου Grand Hotel Palace και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις μέχρι το 2020, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Παναγιώτης Ζελελίδης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.


Η αναβάθμιση των υποδομών περιλαμβάνει, εκτός από την ανανέωση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, την υιοθέτηση μιας νέας καινοτόμου τεχνολογίας. Πρόκειται για τη χρήση της εφαρμογής Mobile access που δίνει τη δυνατότητα εισόδου στα δωμάτια του ξενοδοχείου χωρίς τη χρήση της κάρτας κλειδιού, παρά μόνο μέσω ενός «έξυπνου» κινητού. Όπως ανέφερε ο κ.Ζελελίδης, με την τεχνολογία αυτή το τσεκ ιν γίνεται πιο γρήγορα και αποφεύγεται η χρήση πλαστικού. “ Αρκεί να κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή στο κινητό του και με αυτήν “ ξεκλειδώνει” την πόρτα του” εξηγεί ο ίδιος. Αυτήν τη στιγμή το Grand Hotel Palace είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία που αξιοποιεί την εν λόγω εφαρμογή.
 
Εκτός από το κομμάτι της τεχνολογίας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στον τομέα του Περιβάλλοντος, καθώς το ξενοδοχείο είναι βραβευμένο με το διεθνώς αναγνωρισμένο eco-label Green Key. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζει ένα οργανωμένο σχέδιο περιβαλλοντικής δράσης που περιλαμβάνει διαδικασίες και μηχανισμούς στους τομείς εξοικονόμησης ενέργειας, νερού και ορθής διαχείρισης και διάθεσης αποβλήτων μέσω της ανακύκλωσης, όπως ανέφερε η Νατάσα Αντωνοπούλου,Υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος ‘Green Key’ της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης. 

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.