Γ. Καπάκης: Αντί συγνώμης ... ύβρεις! - Θ.Σουσούδης: Να διορθώσει αμέσως τα γραφόμενά του

Δημοσίευση: 12.09.2018, 19:21
Τελευταία Ενημέρωση: 12.09.2018, 21:05

"Δεν είναι η πρώτη φορά που μου επιτίθεται και μάλιστα με άθλια επιχειρήματα ο κ. Θεοδόσης Σουσούδης. Προσωπικά το θεωρώ "τίτλο τιμής". Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη", επισημαίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Άνδρος της Ζωής μας", Γιάννης Καπάκης, στην απάντηση που δίνει "σχετικά με το ύφος, το αναδυόμενο ήθος, αλλά και το λεκτικό που χρησιμοποιεί σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Άνδρου, για να δικαιολογήσει την απαράδεκτη προς εμένα συμπεριφορά του στο τελευταίο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα για τον πολιτικό του αντίπαλο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές". Από την πλευρά του ο δήμαρχος Άνδρου, με ανάρτησή του καλεί τον κ. Καπάκη "να συνέλθει από το παραλήρημα που ζει, να διορθώσει αμέσως τα γραφόμενά του, διαφορετικά υπάρχει και η νομική οδός απέναντι στη συκοφαντία που έχει προσάψει"...
(Από αριστερά) Γιάννης Καπάκης, Θεοδόσης Σουσούδης
Bookmark and Share

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας δήμου Άνδρου, Γιάννης Καπάκης, επισημαίνει τα ακόλουθα, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της παράταξής του:

"Αντί για πολιτική κριτική και θαρραλέα στάση επέλεξε την ηθική σπίλωση και τον εμπαθή λόγο.

Φυσικά δεν περίμενα να παραδεχτεί δημόσια την πράξη του, εάν ήταν θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή.
Αλλά το να προσπαθεί ο κ. Δήμαρχος να διαψεύσει την πραγματικότητα και το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ξεκάθαρα αυτό που ξεστόμισε ο κ. Σουσούδης και  δύο δημοτικοί σύμβουλοι να το επαναλαμβάνουν σε ερώτημά μου, δηλ. το επικό «άει στο διάολο»,  ξεπερνά κάθε όριο θράσους, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ακόμη και τους ίδιους τους συνεργάτες του.

Είναι λυπηρό που εν έτει 2018 υπάρχουν πολιτικοί και ακόλουθοι αυτών που επιμένουν να χρησιμοποιούν παρωχημένες μεθόδους, πίσω από ένα πληκτρολόγιο με fake news με αήθεις προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αντί ουσιαστικού διαλόγου και επιχειρημάτων. 

Η δημοτική μας παράταξη  «Άνδρος της Ζωής μας» και ο Γιάννης Καπάκης στήριξαν και στηρίζουν πολιτικές θέσεις στη διαχείριση του Δήμου στη βάση Αρχών και με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου. Το πράττουν αυτό όποιο και αν είναι το πολιτικό κόστος και υπεράνω μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών φιλοδοξιών. Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία πιστώνουν στην παράταξή μας φίλοι και εχθροί, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Την ίδια στιγμή η «Άνδρος της Ζωής μας» και ο Γιάννης Καπάκης θα λένε τα γεγονότα με το όνομά τους, θα ζητούν ενημέρωση και θα απαιτούν απαντήσεις από τη δημοτική αρχή, όσο κι αν αυτό δεν εξυπηρετεί τους στόχους του επιτελείου του κ. Σουσούδη ή του οποιουδήποτε άλλου ή συνεπάγεται τις επιθέσεις του κ. Σουσούδη.

Ο τόπος μας αναζητά ψύχραιμες φωνές και ρεαλιστικές απαντήσεις και ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, που θα στηρίζεται στις υγιείς δυνάμεις του και στα ισχυρά χαρακτηριστικά του δίνοντας έμφαση σε αρετές όπως η δημοκρατία, η αλληλεγγύη, η ελπίδα, αλλά και σε πράξεις όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάπτυξη κάθε γωνιάς του νησιού μας.
 
Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Σουσούδη. Θαυμάστε ύφος, ήθος και λόγο δημοσίου ανδρός!!!!  Μάλλον αυτό "επισκιάζει" το «Άει στο διάολο» !!!"

 

"Το απύθμενο Θράσος, η Μικροψυχία και η αποδεδειγμένη Ανικανότητα, του κ. Καπάκη "καίει" και την αξιοπιστία του.
Ο κ. Καπάκης είτε προσποιείται ότι δεν ακούει είτε όντως κωφεύει, όπως κώφευσε και σε άλλες περιπτώσεις. Και επειδή έχει εντρυφήσει στο «πύρ ομαδόν» νομίζει ότι μπορεί να σπέρνει «φωτιές» και στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Η φλύαρη και κουτοπόνηρη ανακοίνωσή του στηρίχτηκε στη δόλια προσπάθειά του να δημιουργήσει θέμα εκ του μη όντος, όπως το συνηθίζει, αφού δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει.

Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν άκουσε αυτό που "άκουσε" και ισχυρίζεται ο κ. Καπάκης διά μέσου της διαδικτυακής του ομάδας. Εκτός αυτού, όπως αποδεικνύεται καθαρότατα από τα πρακτικά αλλά και από την απομαγνητοφώνηση, η φράση μου ήταν ξεκάθαρη, «άσε τον διάλογο» και όχι η παραίνεσή μου,(όπως ισχυρίζεται) να πάει εκεί που πιθανόν να τον έχουν στείλει κάποιοι άλλοι. 

Μπορεί η ανούσια πολυλογία του στα δημοτικά συμβούλια να μας δημιουργεί πολλά αρνητικά συναισθήματα, αλλά τέτοιες φράσεις-ύβρεις και εκφράσεις, δεν συνάδουν ούτε με την συμπεριφορά μου, ούτε με την παιδεία μου και δεν συνηθίζω να τις χρησιμοποιώ και μάλιστα σε ένα θεσμικό όργανο όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο τα μέλη του οποίου έχω μάθει να σέβομαι ακόμα και όταν δέχομαι ανοίκειες επιθέσεις. 

Τον καλώ να συνέλθει από το παραλήρημα που ζει, να διορθώσει αμέσως τα γραφόμενά του, διαφορετικά υπάρχει και η νομική οδός απέναντι στη συκοφαντία που έχει προσάψει. 

Κύριε Καπάκη Περιμένω". 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.