Γιάννης Σιώτος: Η Τήνος έχει γίνει top προορισμός

Δημοσίευση: 08.08.2018, 16:38
Τελευταία Ενημέρωση: 09.08.2018, 14:45

Ολοένα και αυξανόμενη είναι η τουριστική κίνηση στην Τήνο και τολμώ να πω, ότι το νησί έχει γίνει top προορισμός, ανέφερε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μιλώντας στον Aegean Voice 107,5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Με τη λειτουργία και τέταρτης αφαλάτωσης η Τήνος αντεπεξέρχεται στις αυξημένες ανάγκες υδροδότησης, ενώ σε καλό επίπεδο λειτουργεί ο τομέας καθαριότητας, αν και παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις του δήμου συνεχίζεται από πολίτες η εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων σε διάφορα σημεία, επισήμανε ο δήμαρχος Τήνου...
Bookmark and Share

Ο δήμαρχος Τήνου μιλώντας για τη θετική εξέλιξη σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία μιας ακόμη μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 500 κυβικών ημερησίως, επισήμανε ότι έγινε "ελιγμός" προκειμένου να μην καθυστερήσει η λειτουργία της λόγω  των ενστάσεων μεταξύ των αναδόχων και προχώρησε στη μίσθωσή της για σαράντα μέρες.
 
Σημείωσε δε, ότι το φράγμα που τροφοδοτούσε άλλες χρονιές την περίοδο του καλοκαιριού το νησί με νερό είναι πλέον άδειο… 

Η κατανάλωση στην πόλη είναι περίπου 2500 κυβικά ημερησίως διευκρίνισε ο Γιάννης Σιώτος, επισημαίνοντας όμως παράλληλα, ότι λόγω της παλαιότητας του δικτύου που είναι ακόμη από αμίαντο σημειώνονται πολλές διαρροές νερού.

Η Καθαριότητα πάει καλά, αλλά οι συμπολίτες μου παρά τις παρακλήσεις μας αφήνουν ογκώδη αντικείμενα όπου βρουν, ανέφερε ο δήμαρχος Τήνου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, κάνοντα λόγο και  για την ύπαρξη plan b σχετικά με την ανακύκλωση και τη διαχείρηση των απορρημάτων.. 

Πιέζουμε καθημερινά για όλα τα θέματα υποδομών, αλλά έχουμε αντίπαλο το τέρας της γραφειοκρατίας, τη μάχη του αυτονόητου που δεν το κατανοούμε άμεσα όσοι προερχόμαστε από τον ιδιωτικό τομέα, ανέφερε τέλος ο δήμαρχος Τήνου, σημειώνοντας ότι είναι αρκετά στο διάστημα των οκτώ μηνών που έχει αναλάβει τη δημαρχία αυτά που προγραμματίζονται ώστε να δοθούν λύσεις σε ζητήματα όπως είναι η νομιμοποίηση τμημάτων σχολικών κτιρίων. 

Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιοι θα παρευρεθούν στην Τήνο κατά το φετινό εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, πάντως οι αρμόδιες αρχές είναι προετοιμασμένες να υποδεχθούν σε λίγες ημέρες τους πολυπληθείς επισκέπτες που αναμένεται να συρρεύσουν για το Πάσχα του καλοκαιριού στο νησί της Μεγαλόχαρης, σημείωσε ο Γιάννης Σιώτος.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο δήμαρχος ΤήνουNewsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.