Νάξος: Αυθαίρετη κατάληψη οδοστρώματος από συνεργείο του Δήμου καταγγέλλει ο Βασίλης Βρούτσης

Δημοσίευση: 11.07.2018, 14:41
Τελευταία Ενημέρωση: 11.07.2018, 14:59

Την αυθαίρετη κατάληψη οδοστρώματος από συνεργείο του Δήμου το πρωί της Τετάρτης 11 Ιουλίου κατήγγειλε ο επικεφαλής των Πολιτών για τα Νησιά μας, Βασίλης Βρούτσης, που όπως διευκρίνισε στο Cyclades Voice, έφτασε μέχρι την Εισαγγελία, αφού "τοποθετήθηκε ένα ακόμη κάγκελο στο οδόστρωμα, προφανώς χωρίς μελέτη, παρά μόνο γιατί έτσι απλά, μπορούν!" "Οι Διευθύνσεις του Δήμου δεν γνωρίζουν τίποτα. Ρώτησα τους εργάτες ποιος τους έδωσε την εντολή. Δεν απαντούσαν. Προφανώς γιατί αυτή ήταν η άνωθεν διαταγή. Η εντολή έχει δοθεί απευθείας από αιρετό"...
Bookmark and Share

... σημειώνει ο επικεφαλής των Πολιτών για τα Νησιά μας σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, παραθέτοντας και τη φωτογραφία που αποδεικνύει την πρόσφατη τοποθέτηση της ενός ακόμη σίδερου στο οδόστρωμα.

"Αντί να κάνουν κανονικά πεζοδρόμια που τόσο έχει ανάγκη η πόλη, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο το χάος με παράνομες κατασκευές. Αφού δεν καταλαβαίνουν με τον πολιτικό έλεγχο, θα αναλάβει η Δικαιοσύνη", προσθέτει ο Βασίλης Βρούτσης, καλώντας παράλληλα όλους να φανταστούν τι θα γινόταν αν όλοι οι δημότες ζητούσαν να τοποθετηθούν τέτοιες μπάρες μπροστά από τα σπίτια τους.

"Την ίδια στιγμή που στη Χώρα Νάξου επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, που τα σκουπίδια μπαίνουν μέσα στα σπίτια, που οι γειτονιές έχουν γεμίσει κατσαρίδες, που οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν πραγματικά εξαφανισθεί, που η βρωμιά στους δρόμους δεν έχει προηγούμενο, το μέλημα της Δημοτικής Πλειοψηφίας ήταν αυτό το "σημαντικό" έργο για τη Χώρα", καταλήγει ο Βασίλης Βρούτσης.


 


Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.