Πράγα - Πάρος σε απευθείας σύνδεση για πρώτη φορά! (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευση: 10.06.2018, 19:38
Τελευταία Ενημέρωση: 10.06.2018, 19:45

Με ένα θερμό καλωσόρισμα υποδέχθηκε ο δήμος Πάρου την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 7:05 το πρωί, την πρώτη απευθείας πτήση με 88 επιβάτες από την Πράγα στο νέο Αεροδρόμιο του νησιού. Τα εποχικά δρομολόγια από τη πόλη της Πράγας αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 2 Οκτωβρίου με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται κάθε 11 ημέρες (Τρίτη ή Παρασκευή) και το επόμενο δρομολόγιο να είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουνίου.
Bookmark and Share

Οι απευθείας πτήσεις charter θα γίνονται με αεροπλάνα τύπου Boeing 737 της SMARTWINGS που ανήκει στη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Τσεχίας Travel Services A.S.

Είναι χωρητικότητας 120 ατόμων και θα διακινεί τουρίστες από 4 τσέχικα τουριστικά γραφεία με προορισμό την Πάρο και τη Νάξο.Από πλευράς δήμου Πάρου, η υποδοχή που επεφύλαξε η αντιδήμαρχος Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου στον κυβερνήτη, το προσωπικό και στους πρώτους επισκέπτες από την Πράγα ήταν εντυπωσιακή. Παράλληλα ευχαρίστησε την εκπρόσωπο της Εταιρείας TRAVELS SERVICES A.S για την εμπιστοσύνη στις προοπτικές που έχει ο τόπος μας και την παρουσία τους στην Πάρο.

 
Ο κυβερνήτης του σκάφους, με τη σειρά του δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενος που βρίσκεται στη Πάρο προκείμενου να εγκαινιάσει τη σύνδεση του νησιού με την Πράγα και την Τσεχία. Επιπλέον πρόσθεσε ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της καριέρας του που ένας Δήμος υποδέχεται τον ίδιο και το προσωπικό της πτήσης τόσο φιλόξενα, δημιουργώντας έτσι συνθήκες εμπέδωσης καλύτερης συνεργασίας. 
 
Ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, επεσήμανε, ότι "η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πράγας με την Πάρο, θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στο νησί μας. Θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και τις επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες και εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να καταρτίσουμε ένα σχέδιο πρότασης που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων δρομολογίων από την Ελλάδα και το εξωτερικού και θα συμβάλει στην αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας. 
Η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή των αποτελεσμάτων των συντονισμένων ενεργειών μας όλο αυτό το διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.