Χ. Καφτηράνης: Πρωταρχικός στόχος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, οι Τ.Ο. να αποκτήσουν πάλι ζωντανό ρόλο στην κοινωνία

Δημοσίευση: 15.05.2018, 21:36
Τελευταία Ενημέρωση: 15.05.2018, 22:58

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη της ΝΔ στις Κυκλάδες απηύθυνε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Χρήστος Καφτηράνης, προσθέτοντας ότι η ευθύνη που αναλαμβάνει είναι μεγάλη. Μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι οι τοπικές να αποκτήσουν και πάλι ζωντανό ρόλο στην κοινωνία. Ο ίδιος, δηλώνει, ότι όπως έπραξε στην παλαιότερη δεκαετή θητεία του ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ, έτσι και τώρα οι επισκέψεις στα νησιά θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα είναι συχνές "ώστε να είμαστε κοντά στους πολίτες για ενημέρωση και δράσεις". Πώς εκτίμησε τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις Κυκλάδες και τι δήλωσε για τη δράση της ΝΟΔΕ το προηγούμενο διάστημα...
Bookmark and Share

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ… Φυσικά νιώθω ικανοποίηση και η ευθύνη είναι μεγάλη… Από 2000 έως το 2010 ήμουν πρόεδρος, έχω γυρίσει πολλές φορές τα νησιά. Έχω επιτελέσει έργο όσον αφορά την ΝΟΔΕ και όταν ξεκίνησα δεν υπήρχαν τοπικές αλλά σε δύο χρόνια όλα τα νησιά είχαν γραφεία και όχι απλά μία σφραγίδα… Οι μνήμες λειτούργησαν θετικά, έγινε σύγκριση του τότε με το σήμερα…. Δεν ρίχνω ευθύνες στον προηγούμενο πρόεδρο και αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ πρέπει να φεύγει από τη Σύρο… Δεν μπορεί από ένα γραφείο να οργανώσει ένα κόμμα σε έναν Νομό που έχει διάσπαρτα 24 νησιά…» 
 
Στην ερώτηση εάν είναι ικανοποιημένος από τους συμμετέχοντες στις εσωκομματικής εκλογές, ανέφερε: «Ικανοποιητικός ο αριθμός αλλά παλαιότερα είχαμε ακόμη και 10.000 μέλη που όμως όλα ήταν διαφορετικά. Οι σημερινές συνθήκες της εκλογικής μάχης δεν βοήθησαν και στέρησαν σε πολλούς την συμμετοχή. Πρωταρχικός στόχος είναι οι τοπικές να αποκτήσουν και πάλι ζωντανό ρόλο στην κοινωνία και να μην είναι απλά παρών όταν έχουμε μόνο εκλογές… Με ταξίδια και επαφές θα επιστρέψουμε και πάλι κοντά στους πολίτες… Μέσα στον Ιούνιο θα ξεκινήσουμε την ενημέρωση και τις δράσεις… Εκπροσώπηση έχουμε στο 9μελές από όλα τα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων."

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων 


Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.