Το 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών στη Σέριφο 4 - 6 Μαΐου

Δημοσίευση: 25.04.2018, 21:33
Τελευταία Ενημέρωση: 25.04.2018, 22:00

Στη Σέριφο από 4 έως 6 Μαΐου θα διεξαχθεί το 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών, με θέμα: "Οι Κυκλαδίτισσες της Δημιουργίας και της Προσφοράς λένε ΟΧΙ στη Βία κατά των Γυναικών". Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Ν.Π.Ι.Δ. του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει στο πλαίσιο του συνεδρίου, την Πέμπτη 03/05/2018 και την Παρασκευή 04/05/2018, Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Σέριφο. Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου και του επιμορφωτικού σεμιναρίου...
Bookmark and Share

 

EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ 
(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Ν.Π.Ι.Δ. του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει την Πέμπτη 03/05/2018 και την Παρασκευή 04/05/2018 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Σέριφο 

Το Σεμινάριο διοργανώνεται ως παράλληλη δράση στο πλαίσιο διοργάνωσης του 10ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» και του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου «Η Ανδρομέδα» με θέμα «Οι Κυκλαδίτισσες της δημιουργίας και της προσφοράς λένε ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σέριφο στις 04-06/05/2018  υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.), με συνδιοργανωτές  το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σερίφου. 

Για τη διευκόλυνση της μετάβασης των συμμετεχόντων /ουσών (συνέδρων, ομιλητών/τριών κ. ά). στο συνέδριο έχει ναυλωθεί το τουριστικό πλοίο «NAXOS STAR» με τίτλο δρομολογίου το «Πλοίο της Ισότητας πάει Σέριφο»,   το οποίο θα προσεγγίσει τα λιμάνια της Πάρου και Σύρου, την Πέμπτη 03/05/2018 ώρα 14:30-16:15.  

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στη Σέριφο υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του Κ.Ε.Θ.Ι.. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όλες τις συμμετέχουσες  με τη λήξη του σεμιναρίου.

Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να ενδυναμωθούν για να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης  σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο , να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, εδώ: http://goo.gl/QDIcvN Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά: α) για το 10ΟΠανκυκλαδικό Συνέδριο με την κ. ¶ννα Μαυρουδή, Αντιπρόεδρο της ΟΣΥΓΥ και Περιφερειακή Σύμβουλο  Νοτίου Αιγαίου, στο 6944 993104 β) για το σεμινάριο με την κ. Φανή Παπαδοπούλου στο 210 3898075 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου ή μέσω e-mail στο: kethi@gynaikes-politiki.gr 

«Αποκεντρωμένες  δράσεις  για την ευαισθητοποίηση  αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα»
 
11ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Τo Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας, μετά την ολοκλήρωση του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» -λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν αλλά και την ανάγκη συμμετοχής ενδιαφερομένων γυναικών που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν,- αποφάσισε τη συνέχιση αντίστοιχων επιμορφωτικών δράσεων με τη χρηματοδότησή τους από τον τακτικό του προϋπολογισμό. Τα νέα επιμορφωτικά σεμινάρια απευθύνονται σε γυναίκες αιρετές ή μη αλλά και σε κάθε γυναίκα  που επιθυμεί να ενδυναμωθεί για να διεκδικήσει θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε τοπικό, εθνικό  και  ευρωπαϊκό επίπεδο.  
 
Συνεδριακό Κέντρο:  Αίθουσα  Αλώνι, Περιοχή Νενίτης –Χώρα Σερίφου 
 
Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Πέμπτη  03 Μαϊου 2018
 
19:00– 19:15 Προσέλευση - Εγγραφές 
Καλωσόρισμα από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας 
19:15– 21:00 1η Θεματική Ενότητα: Φύλο - Κοινωνία - Πολιτική
Εισηγήτρια:  ¶ννα Τσίγκου
 
Παρασκευή 04 Μαϊου 2018
 
12:00 –12:15 Προσέλευση - Εγγραφές 
                             Συνέχεια 1η Θεματική Ενότητα: Φύλο - Κοινωνία - Πολιτική
12:15- 13:45      Βιωματικό Εργαστήριο: Φύλο - Κοινωνία - Πολιτική
                             Εκπαιδεύτρια : ¶ννα Τσίγκου 
13:45-14:00       Διάλειμμα 
                          2η Θεματική Ενότητα: Πολιτική Επικοινωνία 
14:00- 15:45 Εισηγητής: Νικόλας Στασινόπουλος
15:45: 16:00 Διάλειμμα 
16:00 –17:30 Βιωματικό Εργαστήριο: Πολιτική Επικοινωνία
Εκπαιδευτής: Νικόλας Στασινόπουλος 
 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.