Ιος: Πλούσιος ο απολογισμός του 1ου Συνεδρίου Τουρισμού Κυκλάδων

Δημοσίευση: 17.04.2018, 19:32
Τελευταία Ενημέρωση: 17.04.2018, 19:37

Με την υπόσχεση και προοπτική καθιέρωσης ως θεσμού, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στις 12 Απριλίου, με διοργανωτή το Δήμο Ιητών, τη δυναμική δράση ομάδας εθελοντών με επικεφαλής την πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, Αντζελα Φάκου και τη φροντίδα του δημάρχου, Μιχάλη Πετρόπουλου.
Bookmark and Share

Σε ένα περιεκτικό και άκρως διδακτικό διήμερο, πλήθος  επιλεγμένων ομιλητών με εξειδίκευση στα ξενοδοχειακά, την εστίαση, την αναψυχή, το marketing και την επιχειρηματική ανάπτυξη, πρόσφερε πρακτικές συμβουλές, προκάλεσε συζητήσεις και ενθάρρυνε την γόνιμη ανταλλαγή ιδεών με τους δεκάδες συμμετέχοντες επαγγελματίες που έσπευσαν να δηλώσουν δυναμικά «παρών», γεμίζοντας τη συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου Γαΐτη.



Πάνω από 15 ομιλητές από τον Ακαδημαϊκό χώρο, τον Τουριστικό κλάδο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ευρύτερα τον Οικονομικό τομέα, τίμησαν με την παρουσία τους την στοχευμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Δήμου.

«Στόχος μας δεν ήταν να δημιουργήσουμε ένα ακόμη αποστειρωμένο και θεωρητικό συνέδριο για τον Τουρισμό. Η ενθουσιώδης αποδοχή και η ενεργός συμμετοχή επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται  σε καταλύματα, μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες καθώς και η δυναμική που ανέπτυξαν οι προσκεκλημένοι ομιλητές, δικαιώνουν την επιλογή μας και μας οπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση», δήλωσε στο τέλος του Συνεδρίου, η κυρία Άντζελα Φάκου που ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάστηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία του 1ου οργανωμένου εκπαιδευτικού εγχειρήματος στην Ίο. 



Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.