Τ. Μπαλή: Τα θέματα υποδομών και δη τα θέματα υγείας απασχολούν τους κατοίκους της Φολεγάνδρου

Δημοσίευση: 18.03.2018, 20:11
Τελευταία Ενημέρωση: 18.03.2018, 20:14

«Ένας στρατιώτης καλύπτει τη θέση του αγροτικού γιατρού στη Φολέγανδρο και καλύφθηκε και η ειδικότητα δερματολόγου, ενώ παράλληλα είναι σε λειτουργία το πρόγραμμα «Γιατροί του Κόσμου» με παθολόγο και νοσηλεύτρια», ανέφερε η δημοτική σύμβουλος Τίλλα Μπαλή – επικεφαλής της αντιπολίτευσης, μιλώντας στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου, με αφορμή την επίσκεψη γιατρών στη Φολέγανδρο μέσω του προγράμματος δράσης του πλοίου Προμηθέας...
Bookmark and Share

Τα θέματα υποδομών και δη τα θέματα υγείας απασχολούν τους κατοίκους της Φολεγάνδρου, επισήμανε η κα Μπαλλή, αναφέροντας και προσωπική εμπειρία με περιστατικό που είχε να κάνει με μέλος της οικογένειάς της, σχετικά με τη στάση γιατρού στο θέμα του πρωτοκόλλου, όταν την ίδια στιγμή δεν υπάρχει η απαιτούμενη ειδικότητα, προσθέτοντας όμως, ότι μάλλον επρόκειτο για μεμονωμένη περίπτωση.

Για το θέμα της προετοιμασίας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Φολεγάνδρου, ανέφερε, ότι «έχουμε αιτηθεί και για φέτος συμβασιούχους για τον τομέα της καθαριότητας. Ελπίζουμε ότι θα εγκριθεί το αίτημά μας και ζητάμε όσους μπορούμε να καλύψουμε οικονομικά. Επίσης, θα ανοίξουν και μόνιμες θέσεις για ΟΤΑ».

Η Τίλλα Μπαλή, απαντώντας σε ερώτημα για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, είπε: "Ο ΧΥΤΑ φτάνει πλέον στα όριά του… Χρειάζονται όμως παράλληλες λύσεις και κυρίως ανακύκλωση, που όμως είναι σε υποτυπώδη κατάσταση… Ο Δήμος έχει αιτηθεί χρηματοδότησης για έργα αναβάθμισης από την Περιφέρεια, αλλά το πρόβλημα είναι με τα ογκώδη αντικείμενα για τα οποία δεν υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση».

Ακούστε αναλυτικά τι είπε η Τίλλα Μπαλή


Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.