Νάξος - Α. Βασαλάκης: Η παρουσία των πολιτών στα δημοτικά συμβούλια είναι αναγκαία

Δημοσίευση: 13.03.2018, 21:00
Τελευταία Ενημέρωση: 13.03.2018, 22:28

«Προχωρήσαμε σε κοινή ανακοίνωση με αγαστή συνεργασία ανάμεσα στις δύο γραμματείες», ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Αντώνης Βασαλάκης, εκ μέρους της δημοτικής κίνησης «Πολίτες για τα νησιά μας», μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου. Αφορμή η κοινή ανακοίνωση των δύο δημοτικών παρατάξεων (Νησιωτική Πoλιτεία – Πολίτες για τα Νησιά μας) με την οποία εξήγησαν το ομόφωνο της ψήφου στην τελευταία συνεδρίαση (09/03) του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού 19 ατόμων από το Δήμο για τις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου...
Bookmark and Share

Ο δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Βασαλάκης, για μία ακόμη φορά καυτηρίασε την στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Φώτη Μαυρομάτη, μιλώντας για αυταρχισμό και ζήτησε την παρουσία του κόσμου στα δημοτικά συμβούλια ως μορφή πίεσης προς τη Δημοτική Αρχή.

Ακόμη, έκανε αναφορά σε θέματα κυρίως της καθαριότητας και υποστελέχωσης του δήμου στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ εθιξε για μία ακόμη φορά το πρόβλημα που υπάρχει στο θέμα της ύδρευσης από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλεψη αντίδρασης στις βροχές που χρόνο με το χρόνο μειώνονται… Ανέφερε δε ότι ως δικαιολογία προβάλλεται ότι «μόνιμα φταίνε οι υπάλληλοι» και «οι της δημοτικής αρχής περιμένουν από κάποιον να τους δώσει λύση…»

«Αυτό θα πρέπει να σταματήσει γιατί δεν υπάρχει κάποιο όραμα ή πλάνο, οπότε πώς να εμπνεύσουν τους υπαλλήλους τους…», καυτηρίασε ο κ. Α. Βασαλάκης και επισήμανε ότι «θα πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους», τονίζοντας, ότι «ήρθε η ώρα να γλυτώσουμε από τη λαίλαπα της παρούσας δημοτικής Αρχής…»

Ακούστε τι είπε ο Αντώνης ΒασαλάκηςNewsroom Cyclades VoiceΔείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.