Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη βραβεύει το Greek Economic Forum

Δημοσίευση: 24.02.2018, 14:10
Τελευταία Ενημέρωση: 24.02.2018, 14:10

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκαν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, Νικόλαος Τριμμάτης, Επίτιμος Πρόεδρος του «Greek Economic Forum», ο Αντώνιος Πιτταράς, Διευθύνων Σύμβουλος του «Greek Economic Forum» και ο Εύαγγελος Αγγελάτος, διευθυντης του γραφείου του οργανισμού στο Λονδίνο. Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη απένειμε στους κυρίους Τριμμάτη και Πιτταρά το «Βραβείο Εκτίμησης»...
Bookmark and Share

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρουσίασε αναλυτικά στους εκπροσώπους του «Greek Economic Forum» το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τους ευχαρίστησε θερμά για την πρόθεσή τους να συνδράμουν σε αυτό:«Σας υποδεχόμαστε ως νέους φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου μας, που με ιδιαίτερη ευαισθησία βρίσκεστε κοντά μας και στηρίζετε το έργο μας. Εκτιμώ βαθιά την πρωτοβουλία σας να ενισχύσετε τις προσπάθειές μας και χαίρομαι που η υποστήριξή σας πραγματοποιείται μέσα από το Greek Economic Forum, μία πρωτοβουλία που προέρχεται από νέους ανθρώπους με όραμα, αγάπη και όνειρα για την πατρίδα μας και για την νέα γενιά.  Η συμπαράσταση προς τον Σύλλογό μας δηλώνει την αποφασιστικότητα νέων ανθρώπων της χώρας μας και της Ελληνικής ομογένειας στο εξωτερικό να κινητοποιηθούν και να αποδείξουν πως σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, τα οράματά τους μπορούν να γίνουν όχημα δημιουργίας και κάλεσμα κοινωνικής συστράτευσης σε ευγενείς σκοπούς».
 
Ο Επίτιμος Πρόεδρος του «Greek Economic Forum» κ. Νικόλαος Τριμμάτης, ‘Έλληνας επιχειρηματίας με έδρα το Λονδίνο, συνεχάρη την κυρία Βαρδινογιάννη για το έργο της και τη θερμή της υποδοχή, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων του Greek Economic Forum θα διατίθεται κάθε χρόνο για τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

«Αυτή η προσπάθεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που ξεκίνησε πριν από 28 χρόνια χαρίζοντας χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά είναι πολύ πιο ουσιαστική από οποιοδήποτε business plan και το γεγονός ότι μπορούμε και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια είναι για εμάς πολύ σημαντικό. 
Πάντα παίρνεις περισσότερο όταν μπορείς να δίνεις.  Για αυτό και εμείς έχουμε αποφασίσει να διαθέτουμε από εδώ και πέρα ένα μέρος των ετήσιων εσόδων μας για τη στήριξη του έργου του Συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριμμάτης.

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στους κυρίους Τριμμάτη και Πιτταρά το  «Βραβείο Εκτίμησης» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την απόφαση τους να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Newsroom Cyclades Voice
 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.