Συγχαρητήρια επιστολή Πέτρου Ραουζαίου για τη Μικτή Ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων

Δημοσίευση: 19.02.2018, 21:06
Τελευταία Ενημέρωση: 19.02.2018, 21:07

Η Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 , από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ημέρα Ορόσημο με ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ιστορική σημασία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό στο νομό μας , καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. προκρίθηκε στις “8” καλύτερες ομάδες της προ-ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων ανδρών της Ε.Π.Ο., επισημαίνει το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Πέτρος Ραουζαίος...
Ο Πέτρος Ραουζαίος
Bookmark and Share

Ολόκληρη η συγχαρητήρια επιστολή του Πέτρου Ραουζαίου για τη Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων:

"Η Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 , από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ημέρα Ορόσημο με ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ιστορική σημασία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό στο νομό μας , καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. προκρίθηκε στις “8” καλύτερες ομάδες της προ-ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων ανδρών της Ε.Π.Ο.


Η συγκεκριμένη νίκη αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία , με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε πετυχαίνοντας την πλήρη ανατροπή από το 2-0 που χάναμε , στο τελικό 2-3 παίρνοντας  την «χρυσή» πρόκριση για την επόμενη φάση έναντι της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου.

Το ως άνω γεγονός αποδεικνύει περίτρανα τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της Μικτής μας , το ότι είναι πραγματικά δεμένοι αναμεταξύ τους ως μία ομάδα – οικογένεια , την αποφασιστικότητά τους , την προσήλωσή τους στον τελικό στόχο τους και τη θέλησή τους για νίκη και διάκριση καθώς επίσης και την άρτια φυσική και αγωνιστική τους κατάσταση που είναι απόρροια της πολύ καλής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές τους στα τμήματα υποδομών των ομάδων τους και ότι το ποδόσφαιρό μας έχει ανέβει ποιοτικά τα τελευταία χρόνια.

Όλη αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα ΔΕΝ θα μπορούσε να επιτευχθεί εάν καθοδηγητής της όλης αυτής προσπάθειας ΔΕΝ ήταν ο Ενωσιακός μας προπονητής κος Γιώργος Μοστράτος ο οποίος εμπνέει , εμψυχώνει , καθοδηγεί και επιτελεί άριστα το έργο του , ως σαν “αρχιμαέστρος” μιας “καλοκουρδεισμένης ορχήστρας”   

Η όλη αυτή επιτυχία αποκτά έναν ακόμη παραπάνω λόγο για να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως “Επική” , και δεν είναι άλλος από τις αντιξοότητες που παρουσιάζει ο νομός μας , οι οποίες και δυσχεραίνουν το όλον έργο των Μικτών μας (στις προπονήσεις , στην παρακολούθηση ιδίοις όμασι των ποδ/των μας κ.λ.π.) το οποίο θα ήταν ανυπέρβλητο ,εάν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. ΔΕΝ ήταν άλλος από τον Ρένο Φρέρη, όπου και του ιδίου του πιστώνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος της όλης αυτής επιτυχίας καθώς και των συνεργατών του στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Θέλω πραγματικά εγκαρδίως να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας – πρόκρισης καταρχήν τα ίδια τα παιδιά μας , τον Ενωσιακό μας προπονητή , τον Πρόεδρο μας καθώς επίσης φυσικά στις ομάδες όπου ανήκουν οι ποδ/τες μας , τους προπονητές τους και τους γονείς τους.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία και ευελπιστώ σε εξίσου ανάλογες επιτυχίες στους εναπομείναντες αγώνες και να καμαρώσουμε τη Μικτή μας στην υψηλότερη θέση της διοργάνωσης", καταλήγει ο Πέτρος Ραουζαίος.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Nikos Syros έγραψε: 21/02/2018
Είναι πάρα πολύ αξιόλογο , δραστήριο άτομο ο κος. Ραουζαίος και αξίζει της προβολής από ένα έγκριτο , αντικειμενικό , έγκυρο και έγκαιρο ενημερωτικό portal όπως το δικό σας!!! Μπράβο σας που του δίνετε δημόσιο χώρο για να εκφράσει δημόσια τις πάντοτε ενδιαφέρουσες απόψεις του!!! Και πάλι Συγχαρητήριά!!!

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.