Συγχαρητήρια στο νέο Λιμενάρχη Πειραιά Ν. Πολέμη εκφράζει ο δήμος Σύρου

Δημοσίευση: 13.02.2018, 00:39
Τελευταία Ενημέρωση: 13.02.2018, 00:42

Ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Πλοίαρχο Λ.Σ Νικόλαο Πολέμη με καταγωγή από την Άνδρο για την προαγωγή του σε Λιμενάρχη Πειραιά. Ο κ. Πολέμης είχε υπηρετήσει στο Λιμεναρχείο Σύρου, αλλά και ως Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου/Σχολή Πλοιάρχων.
Bookmark and Share

Γεννημένος στην Άνδρο, ο κ. Πολέμης αποφοίτησε από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών, με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις, της Νομικής Σχολής/Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 1993 εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αποφοιτώντας το 1995 με βαθμό του Σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος. 

"Η ανάληψη, από πλευράς του μιας ανώτατης επιτελικής θέσης μας γεμίζει συγκίνηση και κυρίως τιμή, καθώς στο παρελθόν υπηρέτησε στο Λιμεναρχείο Σύρου, στην 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ Σύρου με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου, αλλά και ως Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου/Σχολή Πλοιάρχων.

Εκτός όμως από τους προφανείς δεσμούς του κ. Πολέμη με το νησί μας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αναγνωρίστηκαν στο πρόσωπό του οι ικανότητες, το ήθος και η προσήλωση στο λειτούργημά του, όπως άλλωστε έχει αποδείξει η μέχρι στιγμής λαμπρή σταδιοδρομία του.

Ευχόμαστε εκ βαθέως δύναμη και υγεία στον νέο Λιμενάρχη Πειραιά, ώστε να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ίδια συνέπεια που έχει επιδείξει έως σήμερα, και εκφράζουμε ακράδαντα την πεποίθηση για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία", αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο δήμος Σύρου - Ερμούπολης.

Newsroom Cyclades Voice
 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.